Vizita.si
''Tehtala sem več kot kakšen konkreten nogometaš,'' pripoveduje Tracy.

Novice

'V fitnesu sem se potila ob treh zjutraj!'

E. D.
30. 05. 2010 19.22
0

Tracy je tehtala čez 100 kilogramov. Čeprav se je sprijaznila z dejstvom, da je pač bolj debelušna, pa je bila takrat, ko je tehtnica pokazala 110 kilogramov, močno šokirana. ''Tehtala sem več kot kakšen konkreten nogometaš,'' pripoveduje.

''Tehtala sem več kot kakšen konkreten nogometaš,'' pripoveduje Tracy.
''Tehtala sem več kot kakšen konkreten nogometaš,'' pripoveduje Tracy.FOTO: iStockphoto
Zaradi napornega službenega urnika in pogostih potovanj je Tracy Ring jedla zelo nezdravo hrano. Hamburgerji, ocvrt krompirček, čokodale in druge sladkarije so bile v njenem življenju stalnica. Časa za telovadbo ni imela, poleg tega je bila zaradi vseh službenih obveznosti in potovanj pogosto preveč izčrpana za kakršno koli telesno aktivnost. Ko pa so se nekega dne s prijateljicami šalile, da so preobilne in da bodo družno shujšale, in ko je Tracy po dolgem času stopila na tehtnico, je bila močno šokirana. ''Tehtala sem več kot kakšen konkreten nogometaš,'' pripoveduje Tracy, ki se je takrat zatrdno odločila, da bo spremenila vse svoje slabe prehranjevalne navade in poskrbela za svoj videz in zdravje.
Zdaj je fitnes postal stalnica v Tracyjinem življenju. (simbolična fotografija)
Zdaj je fitnes postal stalnica v Tracyjinem življenju. (simbolična fotografija) FOTO: iStockphoto

Takoj naslednji dan se je odpravila v fitnes. A bilo jo je sram, kajti med natreniranimi in vitkimi mladenkami ter mladeniči je bila edina debeluška. Tako je v fitnes hodila ob nemogočih urah. ''V fitnesu sem se potila celo ob treh zjutraj! Takrat ni bilo namreč tam nikogar in sem imela prostor popolnoma zase. Ni se mi bilo treba skrivati v kakšnem skritem kotičku, da me drugi ne bi videli in se mi posmehovali,'' pove mladenka, ki je korenito spremenila tudi svojo prehrano.

Poslovila se je od hitre hrane in sladkarij. Na njenem jedilniku je bilo najpogosteje belo meso in zelenjava, razne solate brez redilnih prelivov, sadje. Obljubila si je, da dnevno ne bo pojedla več kot 1500 kalorij in se te zaobljube tudi držala. Tako je v slabem letu dni shujšala več kot 30 kilogramov in se začela spet dobro počutiti v svoji koži. Redno se udeležuje maratonov in še vedno pridno telovadi. ''Zdaj sem bolj suha in bolj zdrava kot kadar koli prej! In počutim se odlično!'' še pravi zadovoljna Tracy, ki danes tehta 77 kilogramov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587