Vizita.si
Kim Kardashian - 1

Novice

V javnost pomotoma pricurljale sočne skrivnosti ...

S.P.
20. 03. 2013 14.30
16

Družino Kardashian je v tem tednu dosegel nov spodrsljaj. Teta razvpite zvezdnice Kim naj bi v intervjuju pomotoma razkrila sočne skrivnosti iz njenega intimnega življenja, saj naj bi se zvezdnica zaradi boja z odvečnimi kilogrami pripravljala na nov operativni poseg. Pa je vse to res?

Ameriški in britanski tabloidi se pogosto ukvarjajo s težavami, s katerimi se v obdobju prve nosečnosti spopada zvezda resničnostnih šovov Kim Kardashian. Že večkrat so poročali o tem, da se njeni odvečni kilogrami nenadzorovano nabirajo, zaradi česar naj bi temnolasko že skrbelo, kaj se bo po porodu zgodilo z njeno prepoznavno ženstveno postavo. Da bi preprečila najhujše in da dolgotrajno okrevanje ne bi vplivalo na njeno modno kariero, že vse od začetka pridno telovadi ter predvsem pazi na svojo prehrano, vendar pa so zdaj začele odmevati tudi govorice o precej hitrejši ter naprednejši rešitvi, ki naj bi jo javnosti pomotoma predstavila kar njena bližnja sorodnica.

Joan Kardashian, teta po očetovi strani, se je po poročanju revije Now Magazine med zadnjim intervjujem malce preveč sprostila in razgovorila, ob čemer pa je v trenutku nepozornosti nevede namignila tudi na to, da naj bi se 32-letnica že pripravljala na prihajajočo plastično operacijo. “Kim se je v teh nekaj mesecih kljub vloženemu trudu že precej zredila, a so ji v tem modernem svetu k sreči na voljo tudi posamezni posegi, zaradi česar s tem ni tako obremenjena,“ naj bi ji ušlo. Svojo napako je spregledala že naslednjo sekundo, ko se je iz zagate seveda poskušala karseda hitro izvleči. “Šalim se. Seveda sama o tem ni nikoli razmišljala, saj tovrstnih metod hujšanja nikakor ne podpira. Preveč je bojazljiva, zaveda pa se tudi nekaterih tveganj in morebitnih negativnih posledic, ki jih zagotovo ne bi brezglavo sprejela,“ je pojasnila v nadaljevanju.

Bodoča mamica spodrsljaja še ni komentirala, je pa v preteklosti že večkrat povedala, da česa takega, torej da bi šla pod nož, ne bi nikoli storila. Zadovoljna je z napornimi treningi, ki jih je posebej zanjo prilagodila svetovno priznana osebna trenerka Tracy Anderson. Proti nosečniškim kilogramom pa se bori tudi tako, da pazi na velikost svojih porcij, na njenem krožniku pa se vselej znajde vsaj nekaj sveže zelenjave.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587