Vizita.si
image (28)

Novice

V javnost pricurljale skrb vzbujajoče fotografije

S.P.
07. 06. 2013 08.10
24

O Melanie Sykes velikokrat slišimo na račun njene lepe postave, ki pa jo je tokrat zasenčila skrb vzbujajoča opazka. V kratkih oblačilih je namreč razkrila posledice pretirane uporabe solarija, ki je njeni polti dodal oranžen ton, predvsem pa je tudi izjemno nevaren.

Ko so paparaci priljubljeno televizijsko voditeljico in manekenko Melanie Sykes v torek ujeli med nakupovanjem hrane in vsakdanjih potrebščin, so mediji resda lahko pohvalili njeno brezhibno, vitko in utrjeno postavo, ki ji jo mnoge še kako zavidajo, vendar si obenem niso mogli kaj, da se ne bi začudili še nad njeno porjavitvijo. “Očitno v zadnjem času ni kaj dosti uporabljala kreme za sončenje s pravim zaščitnim faktorjem, saj je zelo porjavela,“ se je obnjo dregnil tudi Daily Mail.

“Njena porjavelost je vsaj videti precej umetna, saj je njena koža dobila pridih oranžkastega tena polti, še bolj kot to pa je pomembno, da je zagotovo precej škodljiva,“ so še dodali, s tem pa prebudili tudi nekatere oboževalce, ki se sprašujejo, ali ni 42-letnica zgolj pretiravala z nanosom samoporjavitvene kreme ali pa se je prevečkrat odpravila v solarij, kar pa bi lahko bilo še nevarnejše. Žarčenje solarija je kar 5-krat močnejše kot pri popoldanskem soncu, zato je še kako pomembno, da smo poučeni o nevarnostih, ki jih tovrstno početje prinaša. Pretirana izpostavljenost UV-žarkom lahko izzove šokantne posledice, kot so epidemija kožnega raka ter trajne poškodbe oči in kože, zato s tem nikakor ne pretiravajte. Priporočeno je, da se v solariju ne sončite več kot nekaj minut dnevno, pred vnovičnim obiskom pa mora miniti vsaj dobrih 48 ur. Pred tem se dobro zaščitit s kremo za sončenje in nahranite vašo kožo s hidratantnim mlekom za telo, pozanimajte pa se tudi o tipu solarija in izberite tistega, katerega UV-žarčenje je najmanjše.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602