Vizita.si
image (28)

Novice

V javnost prišle tudi stvarne fotografije …

S.P.
16. 11. 2012 15.19
6

Vse bolj priljubljena manekenka Cara Delevingne si je uspešno kariero ustvarila prav na račun svojega videza, ki pa očitno le ni tako brezhiben, kot bi pričakovali. Pod vsemi ličili se skriva precej nečista ter razdražena koža ...

Nastopila je na newyorškem tednu mode, korakala po modnih stezah vseh večjih oblikovalcev ter krasila naslovnice številnih priznanih revij – vse to, zahvaljujoč svojemu brezhibnemu videzu. Tokrat pa je priljubljena manekenka Cara Delevingne naravnost šokirala s svojo podobo, ko se je iz divje zabave Kate Moss odpravila precej zanemarjena in nič kaj glamurozna.

Pod vsemi ličili, ki so jih v svetu mode še kako vajeni, se je skrivala precej nečista koža, polna vnetih mozoljčkov ter drugih nepravilnosti. “V tem poklicu si je zelo težko ustvariti uspešno kariero, zato smo v tem stresnem okolju vedno pod nekim pritiskom, ki zagotovo naredi svoje. S tem, kaj si mislijo drugi, se ne želim obremenjevati, saj dam veliko več predvsem na to, kako se v lastni koži sama počutim. Običajno se naličim, kolikor mi pač ustreza, odvisno od situacije in trenutnega razpoloženja,“ je strogo odvrnila. Duševni stres lahko aktivira imunske celice, ki igrajo ključno vlogo pri nastanku in trajanju kožnih bolezni, vsekakor pa vpliva tudi na lep in zdrav videz še tako zdrave kože.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587