Vizita.si
image (28)

Novice

'V postelji je izjemna!'

Ni.J.
23. 11. 2011 08.07
39

Pauline je po ločitvi začela svojo žalost utapljati v hrani. Zredila se je na 330 kilogramov in postala najdebelejša ženska na svetu. Ko je že mislila, da je njenega življenja konec, se je spet zaljubila, upa pa tudi, da ji bo uspelo shujšati.

47-letna Pauline Potter se je po ločitvi tako močno zredila, da se ni mogla več premikati. Njen 19-letni sin Dillon, ki ima prav tako težave z odvečnimi kilogrami, tehta namreč 115 kilogramov, je postal njen negovalec. Zanjo je kuhal, jo hranil, kopal in preoblačil.

Ko pa se je Pauline zapisala v Guinnessovo knjigo rekordov kot najdebelejša ženska na planetu, jo je znova začel oblegati njen nekdanji mož Alex. Ni se ji mogel več upirati, tako sta se ponovno odločila za skupno življenje. "Ne more hoditi, se samostojno oblačiti ali oditi sama na stranišče, a sem si kljub temu želel biti ponovno njen ljubimec in negovalec," pravi 46-letni Alex, ki sam tehta samo 63 kilogramov. "Poleg tega sem močno pogrešal tudi najino spolno življenje. Pauline bi lahko tehtala tudi 450 kilogramov, a bi si še vedno želel seksati z njo vsak dan. V postelji je namreč izjemna. To, da sem jo zapustil, je bila največja napaka v mojem življenju."

"Seksala sva šestkrat v enem dnevu"

Alex v postelji ni razočaran. Pravi, da se Pauline med rjuhami znajde več kot odlično. "Boljša je od katere koli druge ženske, s katero sem seksal. Ko sem se vrnil k njej, sva še isti dan seksala kar šestkrat v enem dnevu. Čeprav ena njena noga tehta več kot jaz, lahko preizkušava najrazličnejše položaje in si zagotoviva, da je seks v užitek obema." Dodaja pa tudi, da je seks za njiju nekoliko nevaren, saj se lahko postelja vsak trenutek sesede, v takšnem primeru pa bi lahko kdor koli od njiju dobil tudi usodne poškodbe. Pauline pri tem priznava, da Alex v postelji opravi večino dela. "Pomaga pa verjetno tudi to, da sem do 12. leta trenirala gimnastiko in sem še danes zelo gibčna," pravi.

Čeprav sta Alex in Pauline od ločitve ohranjala redne stike po telefonu, se Alex ni zavedal, da se je Pauline toliko poredila, vse dokler se ni pojavila na vseh naslovnicah kot najdebelejša ženska na svetu. Takrat je stopil v še tesnejši stik z njo. "Večina žensk meni, da bodo pozornost bivšega pridobile, če bodo shujšale, pri meni pa je delovala ravno obratna taktika," razlaga Pauline. "To, da sem postala najdebelejša ženska, je povzročilo, da se je ponovno zaljubil vame, sedaj pa se trudiva zvezo vrniti na stara pota."

Kratko zakonsko življenje

Alex in Pauline sta se spoznala leta 2002, ko je Alex poslal elektronsko sporočilo na napačen naslov, takrat pa sta si začela dopisovati. Po več tednih je Alex hotel Pauline spoznati, a se je ona bala, da jo bo zavrnil, saj je takrat tehtala že čez 200 kilogramov. "Poslala sem mu svojo fotografijo in mu povedala, koliko tehtam, nato pa sem samo izklopila računalnik, saj sem mislila, da mi ne bo nikoli več pisal," se spominja. Le tri ure kasneje pa je od Alexa prejela sporočilo, v katerem je napisal, da se mu zdi prelepa in da mu je malo mar za njeno težo. "Bila sem presrečna in do ušes zaljubljena," pravi.

Leta 2005 sta se Alex in Pauline poročila, Pauline pa se je s sinom preselila k Alexu in njegovemu sinu Shermanu. "Od prvega dneva naprej s Shermanom nikakor nisva našla skupnega jezika," razlaga Pauline. "Stvari so se tako zaostrile, da sem leta 2008 vložila zahtevek za ločitev." S sinom sta se znova odselila v Sacramento v Kaliforniji. "To svojo potezo, da sem zapustila del družine, sem še kako obžalovala. Od takrat sva se s Shermanom že spoprijateljila in rešila spor."

Žalost je utapljala v hrani

Od ločitve je Pauline svojo žalost utapljala v hrani. "Bila sem sama in osamljena, s hrano pa sem si zapolnila dan," pravi. Svojo navado pa nadaljuje še danes. Dnevno zaužije približno 10.000 kalorij, petkrat več kot običajna ženska. Za zajtrk si privošči od štiri do pet porcij kosmičev in toast z maslom, za malico škatlo krekerjev z arašidovim maslom, pol škatle piškotov in velik kozarec mleka ter pol lubenice, za kosilo si v mikrovalovni pečici, ki jo ima tik ob postelji, pripravi prej zamrznjeni burrito ali pa ji sin v posteljo dostavi hamburger, deset kosov piščanca, ocvrt krompirček in kokakolo, popoldne pa vase stlači še čips, sir, banjico sladoleda, dve ali tri porcije testenin, francosko štruco kruha, mesne kroglice, piškote, tortico, bonbone in še več sladoleda.

Čeprav je mislila, da ji tovrsten način prehranjevanja koristi, se sedaj boji, da jo bo ta navada pokopala. Priklenjena je namreč na posteljo, vstane lahko le s pomočjo sina ali koga drugega, že po nekaj korakih je zasopla in utrujena, sama pa se ne more niti več obleči ali oditi na stranišče. "Sčasoma so mi oblačila postajala tesnejša, zato sem kupovala takšna, ki so bila narejena iz raztegljivih materialov. Najhuje pa je bilo, ko sem morala prvič sina prositi, če mi pomaga obleči se. Ne morem si sama zapeti niti več modrčka in si obleči spodnjic, saj ne dosežem tako daleč. Poleg tega samo za prhanje potrebujem dobro uro, saj si moram skrbno umiti vsako gubo med maščobnimi oblogami."

Želi si shujšati

Guinnessovo knjigo rekordov je Pauline kontaktirala, ker je hotela svojo zgodbo predstaviti javnosti. "Hotela sem se javno ponižati, da bi si začela pomagati. Od tistega trenutka, ko je bila moja zgodba objavljena, sem v nenehnem stiku z zdravniki in strokovnjaki za hujšanje, ki mi pomagajo in me skušajo napeljati na pravo pot." Se je pa mogla po objavi soočiti tudi s številnimi kritikami, ki so bile zanjo precej boleče. "Sicer nikoli ne rečem ničesar nazaj, a vendar me ljudje zmerjajo in fotografirajo, kjer koli se pojavim. Mislijo, da nimam čustev, ker sem debela, a vedeti morajo, da se trudim odpraviti svojo težavo. Za svoje gibanje trenutno skrbim tako, da se trikrat tedensko odpravim na plavanje. Čeprav mi je na bazenu izjemno neprijetno, se trudim. Želim si shujšati in upam, da mi bo Alex lahko pomagal pri tem." Njena želja je, da bi shujšala vsaj za 100 kilogramov, zatem pa odšla na poseg zmanjšanja želodca, da bi izgubila še dodatne kilograme.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587