Vizita.si
transvestit

Novice

V razmerju z moškim, ki je bil nekoč ženska

E. D.
19. 11. 2010 15.17
1

Ko je na zabavi Stacy spoznala privlačnega in prijaznega Dylana, se je takoj zagledala vanj. Niti slutila ni, da Dylan v sebi nosi veliko skrivnost – nekoč je bil namreč ženska.

Stacy in Dylan sta se odločila, da bosta ne glede na vse svoji ljubezni dala priložnost. (simbolična fotografija)
Stacy in Dylan sta se odločila, da bosta ne glede na vse svoji ljubezni dala priložnost. (simbolična fotografija)FOTO: iStockphoto
Ko je 27-letna Stacy Pierce končala razmerje s takratnim fantom, jo je konec zveze tako prizadel, da se je iz Londona, kjer je živela več let, preselila nazaj v rodno mestece. Poiskala si je majhno podnajemniško stanovanje, se zaprla vanj in objokovala pravkar izgubljeno ljubezen. Vse globlje je tonila v žalost in depresijo, zato se je njena mlajša sestra Lyndsey odločila, da ji priredi zabavo. Nekega večera se je s kopico prijateljev preprosto pojavila na vratih Stacyjinega stanovanja in ji naznanila, da se v tem trenutku začenja zabava. Čeprav Stacy ni bila navdušena nad zamislijo, je razigrano množico spustila v svoje stanovanje, se na hitro očedila v kopalnici, potem pa s kozarcem vina v roki naveličano sedla na zofo. Tedaj je k njej pristopil sila privlačen mladenič po imenu Dylan McCabe in jo vprašal, ali je z njo vse v redu. Odvrnila mu je: ''Kolikor sem pač lahko v redu, glede na to, da se mi je življenje raztreščilo na tisoč koščkov.'' On pa jo je potolažil in začel kramljati z njo. Še preden se je Stacy sploh lahko zavedela, se je na ves glas smejala in prvič po več mesecih se je spet počutila dobro. Pogovarjala sta se in ugotovila, da imata ogromno skupnega. Všeč jima je bila ista glasba, podobni filmi, imela sta podobne poglede na življenje in svet.
''Kot otrok sem bil vedno potrt, depresiven in nesrečen, pa nisem nikoli vedel zakaj,'' pripoveduje danes 26-letni Dylan, ki je bil še pred osmimi leti deklica Genna. (simbolična fotografija)
''Kot otrok sem bil vedno potrt, depresiven in nesrečen, pa nisem nikoli vedel zakaj,'' pripoveduje danes 26-letni Dylan, ki je bil še pred osmimi leti deklica Genna. (simbolična fotografija) FOTO: iStockphoto

Bolj kot sta se z Dylanom pogovarjala, bolj ji je bil všeč in na koncu večera, ko so že vsi odšli, se je Stacy odločila, da bo vzela stvari v svoje roke. Približala se mu je in ga poljubila, on pa se ji je počasi in sramežljivo odmaknil ter ji zašepetal: ''Počakaj. Imam skrivnost, ki jo moraš vedeti. Pravzaprav me dobro poznaš, in sicer izpred nekaj let.'' Takrat ga je Stacy še enkrat nejeverno pogledala in mu odvrnila, da to ni mogoče, kajti zelo dobro si zapomni obraze in gotovo bi si ga zapomnila. Takrat ji je Dylan izdal nekaj, kar ji je vzelo dih. Povedal ji je, da je nekoč bil dekle po imenu Genna, takrat pa se je Stacy spomnila, da je bila pred desetimi leti res zelo dobra prijateljica z omenjenim dekletom. ''Kar naenkrat sem spet postala tako negotova. Nikakor nisem mogla dojeti, da je bil ta čudoviti moški nekoč punca. Dylan pa me je pobožal po licu in mi rekel: 'Je že v redu, ne bodi šokirana. Zdaj sem moški. Pravzaprav sem vedno bil moški, le da sem imel žensko telo.' Potem se je sklonil k meni in me še enkrat poljubil in jaz sem mu pustila, čeprav sem bila tako zelo negotova,'' se spominja Stacy.

Z Dylanom sta se dogovorila, da jo bo poklical naslednji dan, ona pa bo do takrat premislila, ali bi se sploh hotela videvati z njim. ''Tisto noč nisem spala. Ves čas sem razmišljala, da sem morda našla svojo sorodno dušo, a težava je bila, da je bila moja sorodna duša nekoč ženska,'' pripoveduje 27-letna Britanka, ki se je kljub vsem strahovom in dvomom odločila, da bo dala tej nenavadni ljubezni, ki jo je pravkar našla, priložnost. Tako sta z Dylanom že pol leta nerazdružljiva. Tudi njena družina in prijatelji so ga sprejeli kot moškega in pravijo, da sta si s Stacy pisana na kožo. Čez čas sta zaljubljenca seveda postala tudi bolj intimna. ''Po enem mesecu sva prvič spala skupaj in bilo je neverjetno. Dylan namreč veliko bolj pozna moje telo in potrebe kot kdor koli drug,'' pravi Stacy.

Stacy in Dylan sta tudi intimna. (simbolična fotografija)
Stacy in Dylan sta tudi intimna. (simbolična fotografija)FOTO: iStockphoto

Vendar Dylan še vedno nima povsem moškega telesa. Z operacijo si je odstranil prsi, a še vedno ima ženske spolne organe. Sicer se kot deklica Dylan ni nikoli dobro počutil v svojem telesu. ''Kot otrok sem bil vedno potrt, depresiven in nesrečen, pa nisem nikoli vedel zakaj,'' pripoveduje 26-letni Dylan. ''Ko pa sem bil star 18 let, sem se zavedal, da je za mojo depresijo krivo dejstvo, da sem v resnici moški, ki je že vse življenje ujet v ženskem telesu. Takrat sem tudi začel s transformacijo v moškega.'' Da je Dylan pravi moški, trdi tudi Stacy, ki je prepričana, da je Dylan pravi zanjo in da ga ne bo izpustila iz rok. ''On je pravi moški in iz mene je naredil najsrečnejšo žensko na svetu!''

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587