Vizita.si
image (28)

Novice

V samo 16 tednih do poroke sta se izklesala

L.E.
23. 07. 2015 08.19
45

Paul in Abi Maddern sta se odločila, da se vzameta. Hkrati pa sta si obljubila še, da bosta do njunega najlepšega dne skupaj telovadila in jedla povsem zdravo. Poglejte si rezultat.

Pomoč sta poiskala pri prehranskem strokovnjaku in fitnes trenerju. In v 16 tednih jima je uspelo. Na svoj poročni dan sta 35-letni Paul Maddern in 29-letna Abi, sedaj ravno tako Maddern, vsem vzela sapo. Angleža sta čutila, da sta se z leti polenila. Paul se je zredil za kar 19 kilogramov, Abi jih je prav tako pridobila kar nekaj, potem ko je morala pred letom dni prestati operacijo hrbtenice, zaradi katere se ni mogla veliko gibati. Poroka je bila izgovor, da glede tega nekaj naredita.

"Želela sva izboljšati svojo samozavest pa tudi narediti nekakšno rehabilitacijo," pripoveduje Paul. "Abi pa je želela izboljšati svoje počutje, saj je čutila, da fizioterapija, ki jo je imela po operaciji, ni ravno naredila dovolj, da bi ojačala njeno telo. Ne bi mogla tudi reči, da sva se prej prehranjevala povsem nezdravo," nadaljuje Abi. "Toda nisva bila popolna. Za začetek sva se zato povsem odrekla sladkorju. Pa tudi vsaki hitri hrani, beli moki, alkoholu ... Pojedla sva več zelenjave in manj mesa." Poleg tega sta začela jesti zajtrk, na katerega sta prej pozabljala. Nista štela kalorij, sta pa poleg tega, da sta uživala le zdravo hrano, pazila, da nista jedla, kadar sploh nista bila lačna.

"Ko sem ju videl na poročni dan, so me premagala čustva," pripoveduje Simon Hall, fitnes trener, ki je tudi prehranski strokovnjak. V 16 tednih jima je pomagal pridobiti lepše, predvsem pa bolj zdravo telo. Paul je izgubil dvajset kilogramov, poleg tega je pridobil več kot šest kilogramov mišične mase. Pri njemu je rezultat toliko bolj viden, ker je lahko normalno telovadil, medtem ko Abi zaradi lanskoletne operacije ni zmogla veliko. Kljub temu je pridno delala s Simonom vsak dan po pol ure. "Njegova strokovna pomoč je bila neprecenljiva, mi pa ne bi uspelo niti, če se s Paulom ne bi trudila skupaj," pove. "Tako je to postal najin skupni cilj in dosežek." Najbolj pomembno pa je, da sta bila na svoj poročni dan sama s seboj zelo zadovoljna.

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587