Vizita.si
Lady Gaga

Novice

Je zvezdnica spet žrtev bulimije in anoreksije?

S.P.
27. 09. 2012 15.46
7

Lady Gaga je sicer s fotografijami v spodnjem perilu zavrnila vse kritike na račun svoje postave, a hkrati sprožila nov val namigovanj, ali ni spet podlegla motnjam prehranjevanja. V sorazmerno kratkem času je namreč izgubila znatno število odvečnih kilogramov.

Lady Gaga je z nedavno objavo fotografij, na katerih pozira v spodnjem perilu, želela dokazati, da ji prav nič ne more priti do živega. Vendar se zdaj mnogi sprašujejo, ali to res drži. Po mnogih kritikah na račun svoje postave, potem ko se je zredila za dobrih deset kilogramov, je namreč tokrat spet razkrila svojo precej vitkejšo postavo, kot so ji jo očitali na začetku.

Zvezdnica je sicer že priznala, da se vse od svojega 15. leta starosti bori s hudimi motnjami prehranjevanja, saj je pogosto zapadla v kremplje bulimije in anoreksije. Ker je prav ta ena izmed motenj z največjo stopnjo smrtnosti med duševnimi boleznimi, so zaradi njene nenadne izgube skoraj vse odvečne telesne teže še toliko bolj zaskrbljeni tako njeni bližnji kot tudi mnogi oboževalci. Sama vse tovrstne obtožbe zanika in dodaja, da je s pomočjo vseh, ki ji stojijo ob strani, dobila nov zagon, s katerim si prizadeva predvsem za nove in pozitivne spremembe v življenju. "Kritike me ne bodo potrle, saj sem, kar sem, in na to sem zelo ponosna v kateri koli konfekcijski številki. Svoje pomanjkljivosti spreminjam v svoje največje prednosti in se ne oziram na mnenje družbe. Že dolgo nisem bila tako srečna in zadovoljna sama s seboj."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587