Vizita.si
image (28)

Novice

V telesu je imel 50 igel!

Ni.J.
17. 12. 2009 11.30
2

Rentgenska slika telesa dveletnega dečka je pokazala, da ima v telesu kar 50 igel. Mati pravi, da ne ve, kako je do tega prišlo, saj na otroku ni opazila nobenih vbodnih ran.

Dveletni deček iz Brazilije, katerega ime zaradi njegove starosti ostaja anonimno, je imel v telesu zabodenih približno 50 igel. Te so bile po mnenju dečkovega zdravnika v telo zabodene posamično.

Dečka je v bolnišnico pripeljala njegova mati, ker se je pritoževal nad bolečinami. Nihče ni vedel, kaj se z dečkom dogaja, zato so opravili rentgensko slikanje. To je razkrilo, da ima dveletnik v telescu zabodenih 50 igel. Ko je zdravnik videl sliko, ga je nemudoma napotil v večjo bolnišnico, kjer mu bodo igle poskušali odstraniti.

Upam, da bomo iz dečkovega telesa lahko odstranili večino igel. Nekatere igle so dolge tudi do pet centimetrov in poleg tega zabodene v dečkova pljuča, kar mu otežuje dihanje,“ pravi dr. Luiz Cesar Soltoski, ki trenutno zdravi dečka. Težava pa je v tem, da se nekaterih igel ne da odstraniti, ker so zabodene preblizu vitalnih organov ali celo vanje.

Mati policiji sicer zatrjuje, da ne ve, kako so igle prišle v dečkovo telo, policija pa je kljub temu začela preiskavo.

Prepričan sem, da je nekdo zabadal igle v dečkovo telo eno po eno. Nemogoče je, da bi jih pogoltnil sam,“ pravi dr. Soltoski. “To menim zato, ker smo nekatere igle našli tudi v pljučih, levi nogi in različnih delih prsnega koša, kamor ne morejo priti po zaužitju.“

Zdravniki na dečkovem telesu niso našli nobenih vbodnih ran ali česar koli, kar bi nakazovalo, da mu je igle nekdo nalašč vbadal v telo. Prav zato je primer še toliko bolj skrivnosten.

Deček je trenutno na intenzivni negi, Soltoski pa pravi, da se je njegovo stanje, odkar je prišel v bolnišnico, precej izboljšalo.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587