Vizita.si
image (28)

Novice

Še vedno je 10 kg predebela za vlogo?!

Ni.J.
31. 03. 2012 08.16
23

Hollywoodska zvezdnica Anne Hathaway se pripravlja na novo vlogo v filmu Nesrečniki (Les Miserables), za katero mora v manj kot treh tednih shujšati približno 10 kilogramov, najmanj pa sedem.

29-letna Anne Hathaway mora za vlogo lačne in umirajoče prostitutke Fantine v filmski različici predstave Nesrečniki (Les Miserables) shujšati vsaj sedem kilogramov.

Igralka, ki sedaj nosi zdravo konfekcijsko številko 10 (evropsko 38), se mora tako držati drastične diete. Čeprav naj bi odrasla oseba v telo dnevno vnesla okoli 2000 kalorij (8368 kJ), jih lahko ona zaužije zgolj 500 (2092 kJ), saj bo tako rezultat dosežen hitreje.

Anne ima zgolj 15 do 20 dni časa, da izgubi čim več teže, kolikor je lahko. Želje producentov so, da bi shujšala nekje okoli devet in pol kilogramov. V nekaterih prizorih iz prejšnjih filmov, kjer je nastopala fit in zdrava, je namreč po njihovem mnenju videti nekoliko preveč okrogla, da bi lahko z enako postavo odigrala tudi vlogo Fantine.

Dieta ni idealna, vendar pa so zahteve pri vseh filmih z visokim proračunom izjemno stroge. Producenti so ji dodelili osebnega trenerja, na dan pa lahko poje le nekaj jabolk in kakšen beljakovinski napitek,“ je za Daily Mail povedal neznani vir. “Anne ve, da je dieta tvegana in nevarna, zato bo morala redno opravljati zdravniške preglede.“

Anne je že večkrat hujšala za filmske vloge. Lansko leto je na primer morala shujšati za vlogo Catwoman v filmu The Dark Knight Rises, pred tem pa je morala shujšati tudi za vlogo Andree Sachs v filmu Hudičevka v Pradi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587