Vizita.si
image (28)

Novice

Tragedija v vrtcu pretresla družino

S.C.
17. 06. 2012 09.34
6

Nikoli ni imela težav z zdravjem, ni pila niti kadila, potem pa se je 39-letna Britanka v službi pred skupino otrok nenadoma zgrudila in nekaj ur pozneje v bolnišnici umrla.

Zdrava 39-letna mama dveh sinov Helen Hipkiss iz Barrowa, velikega industrijskega mesta v Cumbrii, je dolga leta delala kot vzgojiteljica v vrtcu in bila s svojo službo več kot zadovoljna, ob otrocih se je preprosto počutila mlajša, je večkrat povedala. “Nikoli ni imela nobenih zdravstvenih težav, vsak dan je vstala polna življenja in vse okoli sebe navdajala s pozitivno energijo. Ni kadila, pila ali kakor koli nezdravo živela,“ pove njen mož Jason. “Potem pa so me v začetku tedna poklicali v službo, da se je Helen zgrudila v vrtcu pred otroci in ker sem bil brez avta, sem stekel do bolnišnice.“ Kljub takojšnji zdravniški oskrbi in prizadevanju medicinskega osebja pa za nesrečno mamico ni bilo pomoči, le nekaj ur po nesrečnem dogodku se je namreč njeno srce za vedno ustavilo, kot vzrok smrti pa so navedli možganske krvavitve. Tik pred uradno smrtjo, ko je bila že možgansko mrtva, je Jason s težkim srcem podpisal, da lahko njene organe darujejo, saj je bil prepričan, da bi sama tako želela. “Še vedno sem popolnoma pretresen,“ s solznimi očmi prizna vdovec. “Ta teden smo načrtovali družinske počitnice, sedaj pa se pripravljamo na pogreb.“ Kaj se je dejansko zgodilo s Helen, bo pokazala obdukcija, zdravniki zaenkrat še niso uspeli najti vzroka možganskih krvavitev.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587