Vizita.si
Svojo malo hčerkico je pokazala tudi na družbenem omrežju.

Novice

Zvezdnica v zadnjih treh letih doživljala pravi pekel

K.P.
02. 11. 2012 18.32
8

Britanska zvezdnica ima navzven popolno življenje in sodeč po simpatičnem nasmešku na njenem obrazu, praktično nihče ne bi pomislil, da je pred kratkim preživela grozljiv pekel, ki je trajal tri leta.

Amanda Holden je leta 2010 splavila, leta 2011 pa se ji je v sedmem mesecu nosečnosti rodil mrtev sinček. Ko je letos povila hčerko Hollie, je bila tri dni v kritičnem stanju.
Amanda Holden je leta 2010 splavila, leta 2011 pa se ji je v sedmem mesecu nosečnosti rodil mrtev sinček. Ko je letos povila hčerko Hollie, je bila tri dni v kritičnem stanju.FOTO: Fame
Amanda Holden, ki jo marsikdo najbolj pozna po vlogi sodnice v oddaji Britain's Got Talent (Britanija ima talent), se je odločila spregovoriti o zadnjih treh letih svojega življenja, ki so bila vse prej kot rožnata.
Svojo malo hčerkico je pokazala tudi na družbenem omrežju.
Svojo malo hčerkico je pokazala tudi na družbenem omrežju. FOTO: Twitter

41-letna zvezdnica je namreč leta 2010 splavila, nato pa se ji je po sedmih mesecih nosečnosti leta 2011 rodil mrtev otrok. Tu pa se ni končalo. Amanda je spet zanosila in januarja letos povila deklico, porod pa ni stekel brez težav. Zaradi resnih komplikacij so morali opraviti carski rez, Amanda pa je bila zaradi prevelike izgube krvi tri dni v kritičnem stanju in je skoraj umrla.

"Šele zdaj vidim, kako grozno je bilo to obdobje," je dejala za tuje medije. A ves pekel se je dobro končal in zdaj imata z možem Chrisom Hughesom poleg 6-letne hčerke Lexi še eno čudovito malo punčko Hollie. Amanda poskuša tragične dogodke razumeti z besedami: "Otročki, ki sem jih morala izpustiti, so tisti, ki jim ni bilo namenjeno, da bi bili tukaj. Hollie je bila pripravljena in je čakala v vrsti. Vedela je, da prihaja na svet. Morala sem biti le malce potrpežljiva in jo počakati."

Pravi, da ji je bil pri prebolevanju izgube močno v oporo Chris, s katerim sta poročena od leta 2008, pa tudi pogovori z drugimi mamami. O svoji izkušnji bo napisala tudi avtobiografsko knjigo, v kateri bo verjetno opisala tudi dan, ko jo je po porodu v bolnišnici obiskala starejša hčerka. "Ko me je Lexi obiskala v bolnišnici, da bi videla svojo sestrico, jo je pogled name pretresel. Zavoljo mene in nje sem začela delati takoj, ko sem okrevala," pripoveduje Amanda, ki se je v šov Britanija ima talent vrnila že nekaj tednov po Holliejinem rojstvu.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587