Vizita.si
image (28)

Novice

Žena nogometaša ima čedalje bolj zavidljivo postavo

L.E.
18. 03. 2012 11.53
6

Žena Wayna Rooneyja je na tropskem oddihu pokazala veliko bolj raven in mišičast trebušček, kot ga je imela doslej.

25-letna Coleen Rooney se je na počitnice odpravila brez moža. Družbo so ji delali dveletni sinček, mati in oče. Toda na plaži karibskega otoka Barbadosa, kjer sta s slavnim britanskim nogometašem kupila vilo, ji zagotovo ni bilo dolgočas. Srečni so bili tudi paparaci, ki so jo lahko znova ovekovečili v kopalkah. Redna telovadba in zdrava prehrana se že poznata. Njen trebušček je veliko bolj raven in mišičast.

Njena osebna trenerka Elise Lindsay pravi, da si Coleen nikoli ni želela postati preveč vitka. “Želi si le, da bi bila videti bolje in da bi se počutila zdrava.“ Zadnje čase najraje boksa. “Ko boksam, se mi zdi, da resnično telovadim,“ pravi sama. “Utrjuje tako moje roke kot tudi trebušne mišice.“ To pa po besedah njene osebne trenerke še ni vse. Pogosto naj bi tudi tekla, plavala in dvigovala uteži.

Poleg tega naj bi se izogibala sladkorju in enostavnim ogljikovim hidratom. Naučila se je tudi jesti zajtrk. “Zjutraj nikoli nisem imela potrebe po hrani, zajtrk sem začela uživati šele, ko sem bila noseča. Takrat sem spoznala, da telo res ne more delovati normalno, dokler ga ne nahranimo.“ Zjutraj običajno uživa ovseno kašo ali trdo kuhana jajca, za kosilo si privošči enolončnico, testenine ali solato s šunko, zgodaj zvečer poje zrezek z zelenjavo in krompirjem.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587