Vizita.si
image (28)

Novice

Katera zvezdnica ima tako ženstven pas?

L.E.
03. 07. 2012 13.30
48

Igralka je na plaži razkrila izjemno ženstveno postavo. Takšnih v zadnjem času niti nismo vajeni, zato celo sama Helen priznava, da je potrebovala kar nekaj časa, da se je kot takšna sprejela.

Britanska igralka Helen Flanagan se lahko pohvali z izjemno privlačno in ženstveno postavo. Prejšnji teden je tako v sončnem Dubaju razkrila izjemno ozek pas, ki ga ni kvaril niti najmanjši gram tako nadležnih maščobnih blazinic. Zvezdnica, ki je tudi partnerica profesionalnega nogometaša, sicer pravi, da je potrebovala kar nekaj časa, da je sprejela svoje telo takšno, kot je. Dolgo časa si je namreč želela, da bi bila popolna suhica. S svojo postavo je bila pravzaprav tako obsedena, da je le malo manjkalo, pa bi zbolela za katero od motenj hranjenja.

Danes 21-letna Helen si končno lahko nadene moderna oprijeta oblačila, ki se jih je kot najstnica tako sramovala. "Mislim, da je prav, da poudarimo, kar je na našem telesu najlepšega," je dejala znani britanski reviji. "Sedaj mi je moja postava všeč. Mislim, da so obline lahko zelo privlačne, zato ne vidim razloga, da jih ne bi poudarila." Toda kot najstnica je odrasla z materjo, ki je tudi sama hujšala. "Želela sem biti kot ona, toda nato sem izgubila veliko preveč teže, saj me je hujšanje povsem obsedlo. Izmišljala bi si lastne diete, ki so bile precej nezdrave. Počela bi različne neumnosti – v celem dnevu bi tako pojedla samo solato." Na srečo je še pravočasno spoznala, da je krenila po napačni poti. "Če bi si lahko kot najstnici povedala eno stvar, bi si rekla, da se bo vse končalo dobro. Ko postajaš starejši, te res vse manj skrbi za lastno telo. Seveda ne morem reči, da mi zanj ni mar, toda sčasoma sem spoznala, da je na svetu pomembnih veliko več stvari kot samo moja teža."

Nemalo mladostnikov med odraščanjem razvije motnje hranjenja. Preberite si, kako jih je mogoče preprečiti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587