Vizita.si
Po porodu je bolj priporočljivo odvečno težo izgubljati počasi; odsvetuje pa se tudi druga skrajnost – da bi odvečne kilograme povsem zanemarili.

Novice

Vas zanima, kako je videti dva tedna po porodu?

L.E.
05. 07. 2012 12.47
4

Celo življenje je pozirala v kopalkah, zdaj pa ji za popoln trebuh ne bi moglo biti manj mar. Vas zanima, kako je slavna manekenka videti dva tedna po porodu?

Po porodu je bolj priporočljivo odvečno težo izgubljati počasi; odsvetuje pa se tudi druga skrajnost – da bi odvečne kilograme povsem zanemarili.
Po porodu je bolj priporočljivo odvečno težo izgubljati počasi; odsvetuje pa se tudi druga skrajnost – da bi odvečne kilograme povsem zanemarili.FOTO: Fame

39-letna manekenka Molly Sims, ki se občasno preizkuša tudi kot igralka, je v življenju dobila še eno vlogo. Zdaj je mamica sinka Brooksa. Otroka se je izjemno razveselila ter ob njegovem rojstvu z vsemi svoje občutke delila na blogu. “Zadnjih devet mesecev je bilo neverjetno popotovanje, z možem se izjemno veseliva vsega, kar naju še čaka,“ je zapisala. Paparaci so ju s sinkom ujeli dva tedna po porodu in novopečena mamica je resnično kar sijala. V nasprotju z marsikatero zvezdnico, ki praktično že iz porodnišnice izstopi s popolno postavo, je vidno tudi, da se ji z izgubljanjem odvečne teže prav nič ne mudi. V tem času ženske resnično ne bi smele čutiti pritiska, da so videti skorajda nadrealno popolne.

Molly je bila kot manekenka pred nosečnostjo izredno vitka, toda zdaj mora odvečne kilograme izgubiti počasi, ne da bi se po nepotrebnem spravljala v nevarnost. Nekaterim mamicam se sicer ob vsem tekanju ti stopijo kar sami, še posebno, če že pred porodom niso imele težav s težo in se med nosečnostjo niso zredile več, kot je priporočil zdravnik; večina pa ima s tem malo več težav, čeprav se zaradi tega ne bi smele počutiti nič slabše. Toda po drugi strani je škodljiva tudi druga skrajnost. Nikakor ni priporočljivo svoje teže kar zanemariti. Če teh kilogramov ne boste izgubile v letu dni, se vas bodo namreč najverjetneje držali še zelo dolgo. Toda shujšajte počasi in tako, da se prehranjujete čim bolj zdravo. Izberite živila, ki imajo čim več blagodejnih hranil, toda hkrati ne vsebujejo preveč kalorij. Ne pozabite niti na telovadbo, vendar se tudi gibati začnite, šele ko vam bo to prijalo oziroma vam bo to zdravnik dovolil. Ne poskušajte zelo hitro doseči preveč, vendar se tudi ne zapustite.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587