Vizita.si
Jessica priznava, da se v svoji koži po porodu še ne počuti najbolje.

Novice

Vas zanima, kakšna je mesec dni po porodu?

L.E.
07. 06. 2012 13.20
12

Slavna pevka je bila vedno znana tudi po svoji privlačni postavi, zato ji zagotovo ni bilo vseeno, ko se je med nosečnostjo toliko zredila. Sedaj se je prvič po porodu spet pokazala v javnosti.

Jessica priznava, da se v svoji koži po porodu še ne počuti najbolje.
Jessica priznava, da se v svoji koži po porodu še ne počuti najbolje.FOTO: Fame

Jessica Simpson nikoli ni osvajala le s svojim glasom, temveč tudi s svojim stasom. Zato ji kljub temu, da je bila izredno srečna, da je postala mamica, ni bilo prav, da je med nosečnostjo pridobila toliko kilogramov. Ameriški reviji People je tako dejala: "Potem ko sem končno rodila, je bil moj odziv: ojoj, kaj se je zgodilo z mojim telesom. To sploh nisem jaz." Prav zato se je zvezdnica hitro odločila, da bo po porodu z veliko truda shujšala po posebnem programu enega izmed podjetij, ki strankam pomagajo izgubiti odvečno težo tako, da jih naučijo živeti zdravo in jim pri tem zagotavljajo veliko podpore.

Njena trnova pot se je začela prav danes, ko so jo paparaci prvič ujeli na poti v telovadnico. Ker je rodila s carskim rezom, namreč mesec dni po porodu ni smela telovaditi. Je pa novinarju revije People priznala, da se že trudi prehranjevati čim bolj zdravo. Razkrila je, da poskuša uživati čim bolj preproste obroke, ki jih sestavljajo čim bolj naravne in nepredelane sestavine. Tako si, denimo, privošči morske dobrote ali kvinojo z rahlo popečeno zelenjavo. Zelo rada si pripravlja tudi sveže stisnjene sadne in zelenjavne sokove. Najraje menda zmeša ohrovt, špinačo, jabolka, ingver, stebelno zeleno in korenje. 31-letnica sicer še dodaja, da ne pričakuje, da bo takoj spet videti popolna. "Saj bi bilo lepo, če bi si lahko nadela kopalke in se v njih počutila samozavestna, toda to za zdaj še ni moj cilj. Želim le, da bi mi bile kavbojke končno prav."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587