Vizita.si
image (28)

Novice

Je to res povsem naraven videz?

S.P.
04. 06. 2013 15.26
11

Fotografi so na dobrodelnem koncertu v Londonu na svoje objektive ujeli nenavadno sijoč obraz slavne pevke Madonne, ki je bržkone znova pretiravala s katerim izmed umetnih polnil. Pa ji verjamete, da še ni prestala nobenega lepotnega posega?

Ta teden so v javnost prišle Madonnine fotografije iz sobotnega dobrodelnega koncerta Chime for Change v Londonu, na katerih je kraljica popa na prvi pogled videti izjemno sijoče in mladostno, če pogledamo pobližje, pa nič drugačna od porcelanaste lutke, sta poročala britanska tabloida Daily Mail in The Sun. Po njunih namigovanjih naj bi 54-letnica znova pretiravala z uporabo botoksa, saj je njen obraz vidno otečen, zabuhel ter umeten, koža pa gladka in pretirano napeta. Vendar pa sama vztraja, kot piše Daily Mail, da ni prestala nobenega lepotnega posega.

“Sem to, kar sem, in ne maram niti pomisliti na to, da bi me nekdo uspaval in nato zarezal vame,“ je povedala. Kot pravi sama, ji namreč notranja lepota pomeni veliko več kot zunanjost. S čimer pa se ne strinjajo tudi nekateri priznani strokovnjaki. Dr. Andrew Souglas, ki se ukvarja z obrazno estetiko, je naprimer prepričan, da sta pevka in botoks že stara zaveznika. “Njene gubice na čelu in okoli oči so nenavadno gladke in neobičajne za 54-letnico. Poleg tega ima vse znake, ki kažejo na lifting obraza in uporabo polnil, na primer kolagena ali pa presaditev maščobnega tkiva. Izdaja jo guba pod očmi, ki potuje vse od strani obraza in je na njenih starejših fotografijah ni mogoče opaziti.“ In če se vam je že njena transformacija zdela neobičajna, pa si v fotogaleriji oglejte še nekaj znanih hollywoodskih obrazov, ki jih je lepotna kirurgija že do potankosti spremenila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602