Vizita.si
image (28)

Novice

Veronika – vedno na vaši strani

B.J.
05. 06. 2009 12.00
2

Vabimo vse najstnike, pa tudi tiste malo starejše in malo mlajše, da se vključijo v naš <a href = "http://vizita.si/forum?forum_id=89" target="_blank">forum</a>, kjer bo na vaša vprašanja odgovarjala Veronika.

Živjo,
Veronika sem in imam dva otroka, 17 letno najstnico Tino in 10 letnega sina Tima. Pri nas je vedno polno stanovanje prijateljev mojih otrok, radi pridejo k nam, saj jim pečem palačinke in z njimi klepetam o šoli, starših, ljubezni in seksu. Moja Tina gre ob mojih nasvetih vedno ven iz sobe, njeni prijatelji pa mi radi prisluhnejo, še raje pa me kaj osebnega vprašajo.

Pa sem mislila, da bi lahko bila v pomoč tudi vam. Veliko sem izkusila, se soočila z mnogimi težkimi rečmi, tako da nekaj gotovo vem, predvsem pa znam prisluhniti.

Ko sem odraščala sem mislila, da bom pevka, pa... no, nekako nisem, delam pa veliko zanimivih stvari.

Dragi moji, z veseljem bom odgovarjala na vaša vprašanja o spolnosti, ljubezenskih težavah, negi kože in telesa, dietah, starših, zlorabah, prijateljstvih.. In ne pozabite, vedno bom na vaši strani!

Vaša Veronika vas vabi na naš forum, kjer bo z veseljem odgovarjala na vaša vprašanja.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587