Vizita.si
Neznani mladenič več kot očitno uživa v plesu in ga pri tem kilogrami prav nič ne ovirajo.

Novice

VIDEO: Poglejte ples veselega debeluščka!

E. D.
30. 03. 2011 15.27
6

Ples je primeren za vsakogar – ne glede na starost, spol, postavo, kilograme. To dokazuje tudi spodnji videoposnetek plešočega debeluščka, objavljen na portalu YouTube. Neznani mladenič samozavestno poplesuje na ritme pesmi My humps skupine The Black Eyed Peas in, kot kaže, pri tem neznansko uživa.

Neznani mladenič več kot očitno uživa v plesu in ga pri tem kilogrami prav nič ne ovirajo.
Neznani mladenič več kot očitno uživa v plesu in ga pri tem kilogrami prav nič ne ovirajo. FOTO: YouTube

Ples je zabavna aerobna vadba, s katero si krepite telesno kondicijo in srčno-žilni sistem, pripomore pa tudi k boljšemu psihičnemu počutju in nenazadnje k temu, da se bolj samozavestno počutite v svoji koži. Zaradi zapeljivih ritmov in gibov boste morda celo zbudili svojo seksualno plat in se začeli počutiti seksi v svojem telesu. Da o tem, da z intenzivnim plesanjem porabite precej kalorij in izgubljate odvečne maščobe, niti ne govorimo.

In kar je najbolje – omejitev pri plesu skorajda ni. Vsak, ki lahko hodi, lahko tudi pleše. Ples je torej primeren skorajda za vsakogar, ne glede na starost, spol, postavo, kilograme. To dokazuje tudi videoposnetek debelušnega mladeniča, ki samozavestno poplesuje na ritme pesmi My humps skupine The Black Eyed Peas. Kot kaže, ga odvečni kilogrami prav nič ne ovirajo in se kljub kilogramom dobro ter samozavestno počuti v svoji koži. Preverite še, kako lahko svojo samozavest okrepitem tudi vi, in to samo v petih korakih. 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587