Vizita.si
image (28)

Novice

Vidite kakšno napako?

L.E.
06. 07. 2012 08.03
19

Lepotica je na počitnicah razkrila izredno raven in mišičast trebuh. Seveda je bila njena postava vedno popolna, toda uspelo ji jo je še polepšati.

Candice Swanepoel mora seveda vedno skrbeti za svojo postavo, saj je manekenka, ki predvsem reklamira kopalke in spodnje perilo. Toda na nedavnih počitnicah v Miamiju je pokazala še bolj raven in mišičast trebuh, kot ga ima običajno. Resda je Candice zelo mlada, zato njena presnova deluje hitreje – toda tudi sicer priznava, da redno skrbi zase.

23-letna Južnoafričanka ima nekaj preprostih nasvetov, ki jim lahko sledimo vsi. Predvsem izjemno odsvetuje stradanje. Namesto tega priporoča, da se navadimo prehranjevati čim bolj zdravo. Sama se ne mara odrekati. Toda naučila se je vzljubiti bolj zdrave recepte. Najpogosteje uživa različno zelenjavo in veliko posnetih oziroma pustih beljakovin. Vse izbira tako, da je čim bolj naravno. "Vaše telo je stroj, zato se naučite zanj skrbeti," pravi. Redno telovadi. Ukvarja se z boksom; če nima časa, preprosto preskakuje kolebnico, če je utrujena, obišče uro joge. "Uživam v občutku gibčnosti in moči. Zdi se mi, da tako živim bolj kakovostno," pojasnjuje. Pred nekaj časa je nekoliko shujšala, toda branila se je, da to nikakor ni bilo zaradi kakršnih koli motenj hranjenja. Imela je le nekoliko bolj stresno obdobje kot običajno. Zaradi nenehnih potovanj se mora namreč še toliko bolj potruditi, da res ohranja vse svoje zdrave navade.

Preberite si, kako lahko imate tudi vi tako raven trebušček, kot ga ima Candice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587