Vizita.si
Nekateri menijo, da je zvezdnica opravila več kot le operacijo nosu in dvig obraza.

Novice

Vam je bolj všeč njen pravi obraz?

K.P.
10. 07. 2012 13.32
1

Tokrat je svoj 'naravni' videz razkrila 59-letna zvezdnica, ki je na fotografiji sicer brez ličil, a je v preteklosti posegla tudi po estetskih operacijah.

Nekateri menijo, da je zvezdnica opravila več kot le operacijo nosu in dvig obraza.
Nekateri menijo, da je zvezdnica opravila več kot le operacijo nosu in dvig obraza.FOTO: Twitter

V Hollywoodu verjetno ni večjega izziva, kot je razkritje lastnega naravnega videza, na katerem so že dobro vidne sledi staranja. Roseanne Barr, ki bo novembra letos dopolnila 60 let, je te dni storila prav to. Na družbenem omrežju je objavila svojo fotografijo, na kateri je brez ličil, ter jo podpisala z besedami 'Debel star Žid', kar je pri nekaterih že zbudilo mešana čustva. Zvezdnica, ki je najbolj znana po svoji vlogi v istoimenski humoristični seriji, ne skriva, da je v preteklosti posegla tudi po estetskih operacijah, za katere naj bi bil po njenih besedah vzrok neuspešna zakonska zveza s soigralcem iz omenjene serije, Tomom Arnoldom. "Vsakič, ko sem imela pavzo med snemanjem, sem se odločila za kirurški poseg. Mislim, da zgolj zato, da se odmaknem od njega (Toma) in ko sem prišla po posegu domov, so bile v najini hiši vedno medicinske sestre, ki so skrbele za moje okrevanje, tako da nisem bila sama z njim,“ opisuje Roseanne, ki si je s pomočjo operacij zmanjšala prsi in trebuh, imela pa je tudi estetsko operacijo nosu ter dvig obraza. Par, ki je velikokrat 'pral umazano perilo' v javnosti, se je razšel leta 1994. Nobena skrivnost ni, da imajo nemalokrat razlogi za estetske ali plastične operacije svoje korenine v psihični sferi oziroma prekrijejo več kot le telesne 'napake'. Kakorkoli, marsikateri zvezdnik je dokaz, da ima pretiravanje prej obratni učinek, česar pa Roseanne zaenkrat ne gre očitati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587