Vizita.si
image (28)

Novice

Vidite na njenem telesu kako napako?

K.P.
14. 08. 2012 15.12
7

Skoraj 30-letno glasbenico so paparaci te dni ujeli na kalifornijski plaži, kjer je razkazovala svojo zavidljivo postavo.

Ameriška pevka LeAnn Rimes se je te dni predajala soncu na kalifornijski plaži ter pokazala svoje izklesano telo. Konec avgusta bo pevka zabeležila svoj 30. rojstni dan, odvečne kalorije, ki jih bo morda zaužila z rojstnodnevno torto, pa ji vsekakor ne bodo naredile škode, saj jih, kot je priznala sama, redno pokuri. LeAnn je nekoč zatrdila, da ji je telovadba v fitnesu spremenila življenje. "Za mene je bila turneja resnično osamljena izkušnja. Na poti sem ogromno časa presedela v avtobusu in jedla. Nisem skrbela za svoje zdravje. Med koncertom sem ostala brez sape in moj urnik je bil hektičen,“ je pojasnila za Fitness Magazine. Za kardio vadbo in privlačen videz nog LeAnn poskrbi s skakanjem čez kolebnico, rada pa se loti tudi boksa. Čeprav LeAnn nikoli ni imela problematične količine odvečnih kilogramov in so lani mnoge presenetile fotografije, na katerih je bila vidno shujšana, pa ji gre tokrat priznati, da na njenem telesu ni videti ene same napake.

Zvezdnica pa se ni lotila le vadbe v fitnesu, temveč je tudi spremenila svoj način prehranjevanja. Zjutraj zaužije skledo ovsene kaše z agavinim nektarjem, posušenimi češnjami in orehi, za kosilo piščanca na žaru, polnozrnato pito in humus, za več energije pri telovadbi pa spije tudi kak proteinski napitek. Rada je organsko hrano, občasno pa se tudi pregreši s koščkom temne čokolade.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587