Vizita.si
Mlada igralka se zaveda, da s svojim delom ne spreminja sveta.

Novice

Vitka Mila za vlogo shujšala devet kilogramov

J.G.
10. 08. 2011 11.22
2

Igralka Mila Kunis, ki je za vlogo v filmu Črni labod kljub že tako vitki postavi morala še dodatno shujšati, pravi, da to lahko stori vsak. Tisti, ki pravijo, da ne morejo, po njeno lažejo.


27-letna Mila Kunis je za vlogo balerine v uspešnici Črni labod (Black Swan, 2010) kljub vitki postavi morala dodatno shujšati, kar ji je tudi uspelo. Za svojo vlogo je shujšala neverjetnih devet kilogramov in se iz tega tudi veliko naučila o telesnem videzu. Igralka, ki zelo rada jé, pravi, da je bila presenečena nad tem, kako zelo se je njeno telo lahko spremenilo.

Bila je naivna …

Mislim, da se nikoli nisem povsem zavedala, kaj vse človeško telo zmore. Obenem sem bila, na lep način, tudi neverjetno naivna,“ pravi ter dodaja, da je verjela, da lahko naredi vse, za kar se odloči. Niti za trenutek ni pomislila, da ne bo zmogla. “Verjamem v trdo delo. V to, da se sami potrudimo in se zavedamo svoje vrednosti. Sem velika gurmanka, obožujem hrano. Vendar ko ljudje rečejo, da ne morejo shujšati ... ne, ne in še enkrat ne, lahko. Vaše telo lahko naredi vse, le prepričani morate biti v to.

Mila, ki se je rodila v ukrajinskem Černivtsiju, je med drugim razkrila, da težko sprejema to, da se zdi drugim privlačna. Razlog, da uspeva ostati tako zelo prizemljena v filmski industriji pa je ta, da na svet vedno gleda pozitivno. “Delam v industriji, ki sloni na zavračanju. Na negativnosti in razočaranju. Vsak dan koga zavrnejo le na podlagi mnenja tega, kdo je dobra igralka, kdo slaba, kdo je lep, kdo grd, kdo debel in kdo suh. Zakaj bi se torej spuščala v to? Biti moraš pozitivno naravnan. Drugače te hitro premagajo temne misli.

Ne spreminjajo sveta

Kljub dejstvu, da je Milo vloga balerine izstrelila med superzvezdnice, ostaja prizemljena glede tega, kako njen poklic vpliva na ostali svet. “Zapomnite si, da v tej industriji nihče ne zdravi raka. Ne spreminjamo sveta. Je le zabava, umetnost, način bega pred resničnostjo.

Mlada igralka se zaveda, da s svojim delom ne spreminja sveta.
Mlada igralka se zaveda, da s svojim delom ne spreminja sveta.FOTO: Reuters

Dodaja, da ji še vedno največ pomenijo njeni prijatelji in družina ter da se moraš v zabavni industriji čim prej naučiti najti zdravo ravnovesje med zasebnim in poslovnim življenje. Tudi če si bo ustvarila družino in rodila otroka, ne ve, ali bo to postalo najpomembneje v njenem življenju. “To je odlična služba, vendar je najpomembneje, kar sem se naučila, da nikoli ne smeš sreče iskati le tam, kjer obstaja toliko negotovosti.

Ste se nam že pridružili na naši  Facebook strani ? To lahko storite s klikom na 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587