Vizita.si
image (28)

Novice

Vrhunska manekenka razkrila neobdelane fotografije

S.P.
31. 10. 2012 07.32
7

Nicola McLean, ki je krasila že številne naslovnice priznanih moških revij, opozarja, da so tudi zvezdniki zgolj navadni ljudje. V dokaz je na spletu objavila celo lastne, neobdelane fotografije, ki razkrivajo še najmanjše nepravilnosti.

Slavna televizijska osebnost Nicola McLean si je kariero ustvarila prav s fotografiranjem svojega golega telesa, ki je krasilo že mnoge naslovnice priznanih moških revij, tokrat pa je javnosti razkrila svojo realno podobo in dokazala, da so tudi najslavnejši posamezniki navadni in povsem običajni ljudje. Nedavno se je tako zopet nastavila fotoaparatom in zahtevala, da končni izdelek ostane nespremenjen – brez računalniške obdelave in naknadnih popravkov posnetih fotografij.

“Tudi moje telo je polno napak, zaradi katerih sem zelo negotova. Sovražim svoj strijast trebuh in povešeno zadnjico, brez ličil pa se sploh ne morem več prepoznati. Zato sem se zatekla k moči photoshopa in sveta lepotne kirurgije. Na sebi ne maram nobenega dela telesa, razen tistih, ki sem jih že sama popravila. Kar dvakrat sem operativno povečala obseg svojih prsi, tuje pa mi niso niti redne injekcije botoksa v predel mojih ustnic in preostalega dela obraza. Celo otroštvo so me zbadali z žaljivimi besedami na račun videza in menim, da me ta bolečina spremlja še danes,“ je pojasnila 32-letnica. Pred dvema letoma se je posledično borila s hudimi motnjami prehranjevanja, ki ji še danes povzročajo mnoge nevšečnosti, saj so zaradi bulimije močno oškodovani tudi njeni skrhani zobje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587