Vizita.si
image (28)

Novice

Vroča mamica osupnila na plaži!

S.P.
09. 08. 2013 15.32
6

Nizozemska manekenka Doutzen Kroes je znova osupnila na plaži. Svojim oboževalkam pa je zaupala tudi nekaj nasvetov, kako se v le nekaj mesecih dokopati do čvrstega trebuščka, s katerim se lahko po porodu pohvali tudi sama.

Nizozemska lepotica Doutzen Kroes si je kot Viktorijin angelček (model za kopalke in spodnje perilo) ustvarila eno najbolj uspešnih karier na svetu. Zato ni presenečenje, da je bila tudi v minulem tednu glavna atrakcija španske obale, kjer je dopustovala s svojo družino – dveletnim sinom in partnerjem Sunneryjom Jamesom. 28-letnica je paparace na Ibizi navdušila s svojim vitkim ter kot izklesanim telesom, ki mu ni uspela spremeniti niti nosečnost.

Nekaj svojih skrivnosti je pred kratkim razkrila na spletni strani PopSugar.com, kamor je zapisala veliko nasvetov za izgubo odvečnih kilogramov po porodu. “Najbolj pomembno je, da tako med kot tudi po sami nosečnosti uživate uravnoteženo prehrano. To pomeni, da jeste v zmernih količinah, torej toliko kot morate in ne toliko, kot bi si želeli,“ je dejala. A zgolj to seveda ne bo zadostovalo. Potrebno se bo začeti tudi malo gibati, nadaljuje svetlolaska. “Sama neizmerno rada boksam, tečem ali pa kar pred televizijo preskakujem kolebnico. Če pa za to ob vseh obveznostih nimate časa, pa vam svetujem, da materinstvo obrnete v svoj prid. Imam zelo živahnega otroka, s katerim bi se tako ali tako morala igrati, zato ga k igri še nekoliko spodbudim, da lahko ves dan tekam za njim, ga dvigam ter ga lovim. To je najboljša telovadba, saj vam nudi obilo zabave in radostnih trenutkov.“

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602