Vizita.si
Deklica

Novice

Vsa družina bo zaznamovana za vedno!

K.B.
27. 02. 2015 13.59
19

Starša 18-mesečne deklice Honey-Rae Phillips, ki se je rodila z velikim rdečim rojstnim znamenjem na nogi, sta se odločila, da si bosta enaka znamenja tudi sama vtetovirala na nogo. Želita si, da se njuna hči ne bi počutila drugačne.

Deklica
DeklicaFOTO: Facebook

Mala Honey-Rae Phillips se je rodila z velikim rdečim znamenjem na nogi, ki ni nevarno. A njuna starša Adam Phillips in Michelle Rawlins iz britanskega mesta Grimsby sta se zbala, da bi lahko znamenje negativno vplivalo na njeno samopodobo, zato sta se odločila, da si enako znamenje vtetovirata na nogo. ''Takoj po rojstvu sva se odločila, da želiva, da bi se Honey-Rae zaradi svojega znamenja počutila posebno in da bi bilo to nekaj, na kar mora biti ponosna in ne nekaj, česar se mora sramovati. Honey-Rae se je rodila prečudovita in vse od rojstva je bila preplavljena s poljubi. Čeprav si bodo nekateri mislili, da je najina odločitev nenavadna in pretirana, pa sva to storila, ker si želiva, da se ne bi nikoli počutila drugačne,'' je za britanski Mail Online njuno odločitev pojasnila mati Michelle Rawlins.

Rdečemu znamenju na nogici male Honey-Rea v medicinski stroki pravijo hemangiom ali jagodno materino znamenje, kjer gre za nenormalno razporejene podkožne krvne žile, ki so vidne izpod kože in se lahko od običajnih krvnih žil razlikujejo tudi po velikosti. Večinoma so tovrstna znamenja nenevarna, zato ne potrebujejo zdravljenja. Nekatera sčasoma izginejo, spet druga ostanejo vidna do konca življenja.
 

Deklica
DeklicaFOTO: Facebook

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 631