Vizita.si
image (28)

Novice

Vsi so onemeli, ko so videli njene noge

L.E.
04. 02. 2012 08.21
21

Čeprav ima 45 let, ljudje še vedno onemijo, ko se pred njimi sprehodi v kratkem krilu. Mislim, da se bo večina strinjala, da so njene noge res še vedno popolne.

Nekoč je z njimi kot manekenka služila kruh, danes je uspešna poslovna ženska. 45-letna Cindy Crawford lahko še vedno brez zadržkov obleče tudi najbolj kratko krilo. Njene noge so dolge in vitke, za povrh še mišičaste ter lepo oblikovane. Za njo se obrne marsikdo.

Mamica dveh otrok za svojo postavo skrbi tako, da trikrat tedensko vadi z osebnim trenerjem. Ko ima priložnost, se z veseljem odpravi v hribe. Sicer priznava, da se trudi živeti zdravo, vendar ji to ne uspeva ravno vedno. "Pridna poskušam biti vsaj 80 odstotkov svojega časa. Vsi se kdaj pregrešimo, vendar je pomembno, da tako ne živimo prav od zore do mraka," pravi sama. "Poleg tega imam desetletno hčer, ki je ravno v letih, ko opazuje, kaj počnem. Zato se trudim, da me vidi jesti zdravo, vendar ji dam hkrati vedeti, da si ni prepovedano občasno privoščiti posladek. Res poskušam biti dober vzor." Za zajtrk po navadi uživa ovseno kašo s sadjem, za kosilo solato s piščancem ali rakci, za večerjo ribo z zelenjavo. Ne pozabi niti na obvezen košček čokolade.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587