Vizita.si
image (28)

Novice

Vsi ugibajo – je ali ni?

S.P.
17. 06. 2013 10.04
4

Tuji mediji ugibajo, ali je britanska lepotica Helen Flanagan na skrivaj prestala lepotno operacijo nosu. Kljub temu, da sama govorice zanika, so namreč v javnost pricurljale nazorne fotografije, ki naj bi govorile same zase. Kaj pa vi porečete na domnevno spremembo?

Svetlolasa lepotica Helen Flanagan, ki je kot Rosie Webster zaslovela v priljubljeni televizijski seriji Coronation Street, je mednarodna moška revija FHM nedavno okronala za najbolj seksapilno žensko na svetu. A očitno niti to ni pripomoglo k izboljšanju njene samozavesti, saj tuji mediji ugibajo, ali je igralka na skrivaj prestala lepotno operacijo nosu. Govorice so postale vse glasnejše, potem ko je neimenovani vir za The Sun povedal, da naj bi pred kratkim obiskala kliniko v tujini in prestala poseg, med katerim so domnevno zmanjšali velikost njenega nosu ter nosnic in odpravili grbinico, s čimer so polepšali njegovo obliko.

Kljub temu, da 22-letnica molči, neuradno pa govorice celo zanika, najtrdnejši dokaz zaenkrat ostaja njena zasebna fotografija, ki naj bi nastala med okrevanjem in se nevedoč kdaj in kako pojavila na spletu. Na njej ima močno povit nos, kar je značilno za obdobje okrevanja po tovrstnem posegu, zato pa že prej omenjen medij nadaljuje, da se vzrok za vso to evforijo zagotovo skriva za lastno publiciteto. “Zakaj bi sicer kljub jasni fotografiji trdila nasprotno,“ se sprašujejo. Odgovor na vprašanje (ne pa tudi na to, ali je res šla pod nož) jim je v tem tednu podala bližnja prijateljica. “Helen ima velike težave s samopodobo, saj zaradi svojega velikega nosu nima ravno lepih spominov na otroštvo. Če bi že to storila, bi jo v to vodila vsa zbadanja in žaljivke, ki jih je bila deležna v osnovni šoli in so se zakoreninila globoko v njen um in srce, nikakor pa zaradi želje po takoimenovani medijski pozornosti. Sicer pa je to izključno njena odločitev, katere nimamo pravice soditi niti se obnjo tako dramatično bregati. Če je srečna ona, bodimo zanjo srečni tudi mi."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602