Vizita.si
Še imate nekaj časa, da izgubite nekaj kilogramov in samozavestno zakorakate na plažo.

Lepota

Z nekaj vaje do seksi stegen, zadnjice in trebuha!

Katja Benčina
01. 07. 2009 10.23
0

Stegna, zadnjica in trebuh so predeli, ki jih ženske najpogosteje skrivajo pred drugimi očmi. Pareo, rutka, hlače ali pa vsaj kratka oblekica so pripomočki, s katerimi to storijo tudi v poletnih dneh, ko je treba skočiti v kopalke.

Učvrstite si stegna z vajo v treh korakih. Ne pozabite pa, da je za topljenje maščob potrebna še aerobna vaja.
Učvrstite si stegna z vajo v treh korakih. Ne pozabite pa, da je za topljenje maščob potrebna še aerobna vaja. FOTO: iStockphoto

Za vse tiste, ki ste pozimi pridobile kakšen kilogram več, je še nekaj časa, da se teh tudi znebite. Predstavljamo vam nekaj vaj vaj za trebuh, zadnjico in stegna, s katerimi boste boljše učvrstile te dele telesa in se po plaži sprehodile samozavestno.

Do lepih stegen v treh korakih

1. Lezite na hrbet, pokrčite kolena in položite stopala plosko na tla. Hrbet pritisnite ob podlago, roke položite ob boke, ramena naj bodo sproščena. Desno nogo dvignite navpično navzgor, tako da dosežete pravi kot.

2. Prste na nogi rahlo upognite navzgor in z nogo začnite krožiti v smeri urinega kazalca. Naredite deset manjših krogov.

3. Nogo imejte ves čas iztegnjeno navzgor, predvsem pa ne pozabite, da mora biti hrbet ves čas pritisnjen ob podlago. Nato z isto nogo naredite deset krogov v nasprotni smeri urinega kazalca.

S trebušnjaki do čvrstih trebušnih mišic

Leže na hrbtu pokrčite kolena in si pod spodnji del hrbta položite zvito brisačo. Roke imejte prekrižane na prsih. Zgornji del telesa dvignite tako visoko, da se še dotikate brisače in ne dvigujete križnega dela. Počasi se spustite v začetni položaj.

S pasjim položajem do seksi zadnjice

Na blazini pojdite na kolena v pasji položaj in se z rokama oprite tal. Vajo pričnite z dvigovanjem najprej desne noge na stran (10 ponovitev) in nazaj (10 ponovitev). Nato težo prenesite na desno koleno in vajo ponovite na levo nogo. Pri dvigovanju noge pazite, da z njo ne brcate, ampak jo le spuščate za nekaj centimetrov nižje in potem ponovno dvignete do najvišjega položaja.

Žal pa vas moramo razočarati, da se bo treba tudi malo rekreirati. Kilogrami se namreč predvsem topijo z aerobno rekreacijo. Ni pa nujno, da je ta vaša nočna mora in vam vzame vso voljo do hujšanja. Izbrati morate le pravšnjo zase, takšno, ob kateri se boste tako zabavali, da ne boste niti opazili, da ste se utrudili. Zato pojdite v naravo na sprehod ali s kolesom, tecite, rolajte, plešite, plavajte, s prijatelji igrajte odbojko na mivki in potem naredite še vaje za čvrstitev mišic. Nikar pa ne pozabite na vodo in pojejte čim več sadja in zelenjave. Tako vam uspeh zagotovo ne uide!

Vaše mnenje in izkušnje lahko izrazite na FORUMU.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587