Vizita.si
Kljub stiski po ločitvi Katie hčerki Suri nudi udobno življenje.

Novice

Z njim bo prebolela Toma ...

K.P.
08. 08. 2012 08.06
9

Vsi spremljajo izraze na obrazu Katie in Toma po tem, ko sta po petih letih zakona svet šokirala z novico o ločitvi. Zdaj je razkrito, da bo imela Katie pri prebolevanju zakona tudi pomoč druge osebe.

Odkar sta se ločila, na fotografijah samske Katie in Toma vsi temeljito preučujejo izraze na njunih obrazih, na katerih iščejo znake, ki bi nakazali, ali jima je ločitev dela dobro ali jima povzroča žalost.
Katie bo Toma prebolela s pomočjo življenjskega trenerja, ki ji bo pomagal zgraditi okrnjeno samozavest.
Katie bo Toma prebolela s pomočjo življenjskega trenerja, ki ji bo pomagal zgraditi okrnjeno samozavest.FOTO: Reuters

Vsekakor za oba sledi obdobje prebolevanja in sprejemanja samskega življenja, pri čemer pa bo Katie, kot kaže, imela nekaj pomoči. Pojavile so se namreč govorice, da naj bi se Katie z novim obdobjem življenja le s težavo soočala kot mati samohranilka, zaradi česar je najela tako imenovanega življenjskega trenerja ('life coach'), ki ji bo pomagal pri duševnem okrevanju. Po poročanju revije Grazia naj bi sij in zadovoljstvo, ki ju je Katie kazala po ločitvi, izginila. Zvezdnica, ki je zaradi svoje odločitve postala tudi simbol močne ženske, je poiskala strokovno pomoč v upanju, da bo ponovno samostojna oseba, kakršna je bila pred poroko. Igralka naj bi se tudi bala vrniti v Los Angeles, ker je tam sedež scientološke cerkve, saj se boji, da bodo opazovali vsak njen korak. Kljub vsem duševnim pretresom poskuša Katie svoji hčerki Suri omogočiti kar se da prijetno življenje, ki si ga je sodeč po pisanju tujih medijev brez Toma predstavljala malce drugače.

Po ločitvi velikokrat pride do stiske, kot jo trenutno doživlja Katie, saj gre za povsem drugačno poglavje v življenju od tistega, kot smo ga poznali v zakonski zvezi. Z ločitvijo ljudje pogosto izgubijo svojega večletnega zaupnika, realnost pa je včasih pretežka, da bi jo človek zmogel sam.

Kljub stiski po ločitvi Katie hčerki Suri nudi udobno življenje.
Kljub stiski po ločitvi Katie hčerki Suri nudi udobno življenje. FOTO: X17 Agency

V primeru, da je bil ves naš svet zgrajen okoli zakonskega partnerja, je soočenje z realnostjo še toliko težje. Na poti do ponovnega odkrivanja sebe in osebe, kot smo bili, preden smo se podali v razmerje, lahko pomagajo tako strokovnjaki kot tudi prijatelji, s pomočjo katerih je lažje ponovno zaživeti. Za Katie, ki želi s pomočjo strokovno usposobljenega življenjskega trenerja okrepiti svojo samozavest, vsi držijo pesti, da ji bo to tudi uspelo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587