Vizita.si
image (28)

Novice

Z zadnjimi fotografijami šokiral svetovno javnost

S.P.
19. 12. 2012 10.01
22

Neusmiljeni žirant Simon Cowell je znova šokiral s svojo podobo. V priljubljeni pogovorni oddaji je pokazal svoj precej zatekel in zabuhel obraz, ki naj bi bil po njegovih besedah predvsem posledica nekaj odvečnih kilogramov. Ali se za tem vendarle skriva kaj več?

Simon Cowell, ki je zaslovel predvsem z vlogo neusmiljenega žiranta v priljubljenih televizijskih oddajah iskanja različnih talentov, kot sta vse bolj odmevna Britanija ima talent ter X Factor, je že večkrat odkrito spregovoril o rednih kozmetičnih in lepotnih posegih, s katerimi si želi v 53. letu starosti čim bolje ohraniti “mladosten“ videz. A kot je videti, je zvezdnik temu vendarle že malce preveč naklonjen, saj je v pogovorni oddaji The Tonight Show z Jayem Lenom šokiral s svojo bizarno podobo.

Njegov obraz je bil precej otečen, pordel in zabuhel, kar so številni kritiki že pripisali pretirani uporabi botoksa ter drugih tovrstnih polnil, sam pa je zatrdil, da naj bi šlo zgolj za nekaj odvečnih kilogramčkov, ki se nabirajo v zimskih mesecih. “Priznam, da sem v zadnjem času pridobil na svoji telesni teži, zato sem se odločil, da bom malo več telovadil. Z osebnim trenerjem se že pridno potiva in trenirava tudi do trikrat na teden in priznati moram, da se že veliko bolje počutim. Znova poudarjam, da nisem nikoli zanikal svoje naklonjenosti lepotnim tretmajem, kot sta uporaba botoksa in injiciranje vitaminov v svoje telo – vsaj dvakrat letno, a s tem nikoli ne pretiravam. Tudi moški moramo paziti na to, da so videti kar najbolje, ne da bi ob tem zašli v nekatere ekstreme. In tega se zagotovo držim,“ je pojasnil. A kaj, ko vse kaže na to, da je tokrat na svoje besede kljub vsemu malce pozabil.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602