Vizita.si
image (28)

Novice

Za bliščem se skriva boleča realnost slavne igralke ...

S.P.
07. 11. 2012 08.09
24

Ena najbolj priznanih hollywoodskih igralk Melissa McCarthy je zaslovela kot igralka s prekomerno telesno težo, kar pa ji kljub vsemu blišču še danes ni ravno všeč. Za pristnim nasmehom se v resnici skriva precej boleča realnost.

Melissa McCarthy velja za eno najuspešnejših hollywoodskih "plus-size" igralk. Prejela je že prestižno nagrado emmy in bila nominirana za oskarja, slavo pa sta ji prinesli predvsem njena polna postava in nadvse simpatična osebnost. Na žalost pa se kljub vsemu blišču tudi za njenim nasmehom skrivajo precej realne tegobe, s katerimi se mora zvezdnica hrabro spopadati dan za dnem.

“Včasih zaprem oči in si zaželim, da bi bila z nekakšno čarovnijo kar naenkrat vitka in postavna lepotica. Tako mi ne bi bilo treba nikoli več pomisliti na svojo obilno postavo, ki me je skozi kariero za vselej zaznamovala. Ne razumem, zakaj se ne morem spremeniti. Redno telovadim, z družino igramo tenis in skupaj obiskujemo pilates, ne pijem sokov in ne jem sladkorja. Svojo hrano vedno pripravljam na zdrav način, zato ne morem uvideti, kaj delam narobe,“ je svoje razočaranje pojasnila 42-letnica.

Ker še predobro razume, kakšno je življenje v koži "debeluške", je pred kratkim začela oblikovati celo lastno linijo oblačil za ženske z močnejšo postavo, v katerih se bodo lahko tudi one počutile ženstvene in zapeljive. “Ne poznam veliko posameznic, ki bi bile zadovoljne z odvečnimi kilogrami. Sama sem uspela tako, da sem svoje največje telesne pomanjkljivosti preobrnila v edinstvene lastnosti, ki so me izstrelile med zvezde in po katerih so si me ljudje zapomnili, a je kaj takega lažje svetovati kot pa dejansko izpeljati. Ne glede na to, kaj storimo, vedno stremimo k nekim višjim idealom, zato bi morda morali stopiti korak nazaj in biti hvaležni za vse, kar nam je bilo sploh dano,“ dodaja mamica dveh otrok, ki si bolj kot vse na svetu želi biti predvsem močna skala in dober vzor svojima odraščajočima hčerama.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587