Vizita.si
Donna je za božično večerjo pojedla dva purana, osem kilogramov krompirja, osem kilogramov zelenjave, pet štruc kruha.

Novice

Za božič pojedla 30.000 kalorij

E. D.
28. 12. 2010 07.29
13

Donna ima pred sabo še vedno en sam cilj – zrediti se na 450 kilogramov in si pridobiti naziv najdebelejše ženske na svetu. Po obilni božični večerji je gotovo korak bliže temu cilju, kajti na božični večer je zaužila kar 30.000 kalorij.

Donna Simpson
Donna Simpson FOTO: Reuters
46-letna Donna Simpson je za božično večerjo pojedla toliko, kot marsikdo ne poje niti v dveh tednih. Jedla je celi dve uri in pojedla kar dva purana, osem kilogramov krompirja, osem kilogramov različne zelenjave, pet štruc kruha. Hrano je polila tudi z raznimi omakami in si seveda privoščila tudi sladico, kot se to za pravo praznično pojedino tudi spodobi. Vse skupaj je tako v enem samem večeru zaužila kar 30.000 kalorij. ''Jem, kadar koli in kar koli želim. Še posebej v času praznikov si dam duška,'' je povedala Američanka iz New Jerseyja in dodala, da se ji zdi smešno, da ljudje tako obsedeno pazijo na kilograme in si niti za praznike ne privoščijo hrane v izobilju.
Donna je za božično večerjo pojedla dva purana, osem kilogramov krompirja, osem kilogramov zelenjave, pet štruc kruha.
Donna je za božično večerjo pojedla dva purana, osem kilogramov krompirja, osem kilogramov zelenjave, pet štruc kruha.FOTO: Reuters

Sicer pa Donna na račun svoje debelosti dobro služi. Odprla je namreč spletno stran, prek katere lahko ljudje gledajo, kako je in se redi, če seveda plačajo za to. Vse pogosteje se tudi pojavlja v medijih, debeluške iz vseh koncev sveta pa se obračajo nanjo in jo sprašujejo za nasvete, kako naj pridobijo na samozavesti in si kljub debelosti najdejo može ter ustvarijo družino. Donna je namreč poročena in njen mož nima nič proti njenim odvečnim kilogramom. Še več, pravi celo, da ga njene obline noro privlačijo. A Američanka se sooča tudi s številnimi kritikami, češ da z debelostjo in nažiranjem ogroža svoje zdravje in daje zelo slab zgled svojima otrokoma. A na očitke Donna odgovarja: ''Z menoj je vse v najlepšem redu. Vsake tri mesece hodim na preglede in imam svoje zdravje povsem pod nadzorom.'' Vendar pa se Donna kljub vsemu zaradi teže, ki je že presegla 300 kilogramov, vse težje premika, ima težave z osebno higieno in kuhanjem.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587