Vizita.si
Katie Holmes je ponagajala nadležna težava, ki jo je uspela prekriti z ličili. Pod nosom se ji je naredil herpes.

Novice

Za dogodek na rdeči preprogi ga je prekrila …

K.P.
30. 11. 2012 16.10
7

Katie Holmes se je udeležila družabnega dogodka, pri čemer pa ji je malce ponagajala nadležna težava, ki jo je igralka spretno prikrila pred radovednimi objektivi fotografov.

Katie Holmes je ponagajala nadležna težava, ki jo je uspela prekriti z ličili. Pod nosom se ji je naredil herpes.
Katie Holmes je ponagajala nadležna težava, ki jo je uspela prekriti z ličili. Pod nosom se ji je naredil herpes.FOTO: Profimedia
Katie Holmes se je pred kratkim udeležila družabnega dogodka v povezavi z gledališko predstavo Dead Accounts, v kateri tudi sama nastopa.
Herpes se prenaša z neposrednim stikom in se običajno pokaže takrat, ko oslabi imunski sistem.
Herpes se prenaša z neposrednim stikom in se običajno pokaže takrat, ko oslabi imunski sistem. FOTO: Profimedia

Čeprav je igralka na dogodku naravnost blestela, pa je radovedno oko fotografov vendarle razkrilo majhno nadležno težavo, s katero se je 33-letna zvezdnica v preteklosti srečala že večkrat. Pod nosom se ji je namreč pojavil herpes, ki pod ličili vendarle ni bil tako opazen.

Ko virus herpes simpleks enkrat preide v naš organizem, se tam nastani za vedno in se običajno pojavi, ko oslabi naš imunski sistem. Pokaže se v obliki pekočih mehurčkov in je sila neprijetna težava. Prenaša se z neposrednim stikom, torej s poljubljanjem oziroma neumitimi rokami, izgine pa po nekaj dneh.

Ljudje si v primeru herpesa pomagajo na različne načine, tako z domačimi pripravki kot tudi s pripomočki iz lekarne. Za zelo uspešno rešitev so se izkazali obliži proti herpesu, številnim pa pomagajo protivirusna mazila oziroma antiseptična sredstva, kot je na primer propolis.

V primeru herpesa je dobro poskrbeti tudi za določene higienske ukrepe, da preprečimo prehajanje virusa na druge ljudi. Izogibajte se poljubljanju in si redno umivajte roke, da virusa ne prenesete na druge dele telesa ali na druge osebe. Svojega pribora ne dajajte drugim in pijte iz svojega kozarca.

Dobro je tudi, da si čim prej okrepite imunski sistem, saj bo to pospešilo celjenje in zmanjšalo možnost vnovičnega nastanka herpesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587