Vizita.si
Pred drugim porodom so Kourtney preplavila čustva in bila je vznemirjena, česar pri prvem porodu ni občutila.

Novice

Kourtney tudi tokrat rodila pred kamerami …

K.P.
17. 09. 2012 15.40
20

Sestre družine Kardashian so mnogokrat dokazale, da med njimi ni zadržkov ali tabu tem. Da skupaj delijo prav vse posebne trenutke, pa je dokazala Kourtney, ki je svojo hčerko povila kar v prisotnosti celotne družine … in kamer.

Pred drugim porodom so Kourtney preplavila čustva in bila je vznemirjena, česar pri prvem porodu ni občutila.
Pred drugim porodom so Kourtney preplavila čustva in bila je vznemirjena, česar pri prvem porodu ni občutila.FOTO: Fame
Tudi svojega prvorojenca je najstarejša sestra Kardashian povila v prisotnosti kamer in celotne družine, zato skorajda ni presenetljivo, da se je tudi tokrat posebne trenutke veselja odločila deliti z vsemi člani družine in z javnostjo. Posnetki rojstva male Penelope Scotland, ki so ga zabeležile kamere, so te dni pricurljale v medije. V isti sobi je porod spremljala tudi večina članov družine Kardashian.

Enako kot pri rojstvu sina Masona si je Kourtney tudi tokrat porod olajšala tako, da je prihajajočo hčer prijela z rokami in ji tako pomagala pri prihodu na svet. "Čaroben občutek je pozdraviti mojo malo deklico," je Kourtney dejala ob rojstvu male Penelope. Čeprav je bila slavna sestra tudi pri drugem porodu povsem umirjena, pa je nekaj trenutkov pred porodom vendarle priznala, da je zelo čustvena in vznemirjena, česar pri prvem porodu ni občutila. Prihoda deklice se je močno razveselila, prav tako tudi njena družina z objokano mamo Kris na čelu, ki je dejala: "Ko gledam svojo hčerko med rojevanjem, obujam občutke, da je to najboljša stvar na svetu."

Sicer pa je Kourtney velika zagovornica zdravega načina življenja in se ne boji preizkusiti kake nove metode tudi s področja alternativne medicine. Zdrave življenjske navade je ohranila tudi skozi obe nosečnosti in se je zdravo prehranjevala, pridobila pa je 20 nosečniških kilogramov. Odpravljanja odvečnih kilogramov se namerava lotiti postopoma in na zdrav način. Sicer pa Kourtney trdi, da si želi imeti še več otrok in je opustila jemanje hormonskih kontracepcijskih tabletk.

V nekaterih slovenskih porodnišnicah je sicer lahko med porodom prisoten en spremljevalec oziroma partner, nekatere bolnišnice pa zahtevajo, da ima partner opravljen tečaj za bodoče starše.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587