Vizita.si
image (28)

Novice

Za to je morala odšteti vrtoglavih 30 tisočakov

S.P.
12. 11. 2012 07.54
7

Oblegana zvezdnica Heidi Montag je v preteklem tednu znova iskala pozornost na priljubljeni plaži v Santa Monici, kjer je ponosno razkazlovala svoje obline, za katere je morala odšteti kar 30.000 dolarjev. Kaj menite, so rezultati vredni denarja?

26-letna Heidi Montag, ki je zaslovela predvsem s svojim razburkanim razmerjem v priljubljenem resničnostnem šovu The Hills, je na popularni plaži v Santa Monici v tem tednu znova ponosno razkazovala svoje obline in se nagajivo nastavljala fotoaparatom. No, zakaj pa jih ne bi izkoristila, saj je morala zanje v preteklih letih odšteti kar vrtoglavih 30.000 dolarjev.

Heidi je zapolnila rumene naslovnice, ko je na dan pricurljala novica, da je v enem samem dnevu prestala 10 plastičnih operacij, ki so zvezdnico spremenile do neprepoznavnosti. “Ker sem se enkrat že soočila z dolgotrajnim okrevanjem po kirurškem posegu, sem želela z vsem čim prej opraviti. Odločila sem se za liposukcijo obeh stegen, preoblikovanje zadnjice ter povečanje prsi, na obrazu pa so še malce dodelali moj nos, brado, oči in obrvi,'' se spominja nekdanja lepotička.

Lepotni posegi so jo namreč popolnoma zdelali in jo spremenili v pravo plastično spako, kar pa danes močno obžaluje tudi sama. “Noben izmed kirurgov mi ni pojasnil, kaj se lahko po takšni spremembi z mano zgodi na čustveni in psihični ravni, zato na to nisem bila dobro pripravljena. Bolečina je bila nevzdržna, še huje pa je bilo po okrevanju, ko z rezultati nisem bila niti najmanj zadovoljna in sem spoznala, da je bilo vse zaman. Tega zagotovo ne bi več ponovila in le sanjam lahko o čudežnem stroju, s katerim bi lahko zavrtela čas nazaj ter popravila storjeno napako. Sicer pa me je ta šola veliko stala, vendar me je dobro prizemljila in me naučila ceniti majhne stvari v življenju, za kar sem lahko le hvaležna.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587