Vizita.si
image (28)

Novice

Za to je potrebovala le nekaj minut na dan

S.P.
29. 11. 2012 08.03
4

Svet so popolnoma obnorele fotografije 40-letne igralke Jenny McCarthy, ki je s ponosom pokazala svoje čvrste mišice in zavidanja vreden trebušček. Pa ste vedeli, da lahko to na preprost način kaj kmalu dosežete tudi sami?

Simpatični komedijantki ter uspešni ameriški manekenki Jenny McCarthy je uspelo dokazati, da je čas res na njeni strani. Že skoraj dve desetletji sta namreč minili, odkar je kot Playboyeva zajčica krasila strani priljubljene moške revije, vendar je svetlolasa lepotica danes v svojem 40. letu starosti videti bolje kot kdaj koli. Z izklesanim trebuščkom in utrjenim telesom se lahko pohvali z zares dih jemajočo postavo, ki so ji jo mnoge dolgo še kako zavidale, tokrat pa je zvezdnica razkrila še najmanjše podrobnosti, kako lahko to na preprost način dosežete tudi sami.

V svojem domu v Chicagu je natančno demonstrirala del svoje jutranje rutine, s katero lahko do osupljivih rezultatov pridemo že z zgolj 15 minut vadbe na dan. "Svetujem vam, da ustvarite neko zdravo ravnovesje in tako zaživite čim bolj zdravo življenje. Sama prisegam predvsem na vaje z utežmi, ki bodo utrdile vaše ohlapne mišice, hkrati pa niso pretirano zahtevne in so primerne za prav vsakega posameznika. Tega vam ni treba početi dolgo, pomembno pa je, da to počnete redno. Vadbo zmeraj zaključim z jogo, saj lahko med tovrstno vajo dodobra pretegnem vse svoje mišice, dobro pa vpliva tudi na moje počutje," je pojasnila.

Seveda ne smemo pozabiti niti na ustrezen način prehranjevanja. "Naučite se pravilno odmeriti svoje porcije. Priporočam vam, da čez dan razporedite več majhnih obrokov in da ne stradate svojega telesa, saj je to še vedno največja napaka, ki bo celo negativno učinkovala. Izbirajte kakovostno ter doma pridelano hrano, jejte veliko sveže zelenjave, vsaj enkrat na teden si privoščite ribe, željo po prigrizku odženite z oreščki, predvsem pa ne pozabite zaužiti zadostne količine vode."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602