Vizita.si
Igralka se v življenju ne misli omejevati zaradi nekaj maščobnih blazinic.

Novice

Zakaj bi se jih sramovala?

L.E.
07. 08. 2012 08.10
10

Marsikdo bi ji svetoval, naj si kupi daljšo obleko. Toda zakaj ne bi zvezdnica pokazala svojih stegen, četudi so malo močnejša. Zakaj bi se omejevala zaradi nekaj maščobnih blazinic?

Igralka se v življenju ne misli omejevati zaradi nekaj maščobnih blazinic.
Igralka se v življenju ne misli omejevati zaradi nekaj maščobnih blazinic.FOTO: Fame

38-letna Rose McGowan si brez pomisleka nadene tudi najkrajše krilo. Zakaj pa ne? Igralka je vendar prava lepotica. Njene noge morda res niso najbolj vitke, toda zaradi tega niso nič manj lepe. Sicer bi jih lahko spremenila z bolj redno in intenzivno vadbo ter kalorično omejeno in zelo zdravo prehrano. Toda priznava, da je gibanje ne veseli preveč. Joga jo dolgočasi, le občasno vadi z osebnim trenerjem; kadar se ne moreta videti, pa uporabi eliptični trenažer in dvigne nekaj uteži. Tudi pri hrani se ne mara omejevati. Uživa živila, ki so ji pri srcu, vendar hkrati pazi, da ne pretirava pri količinah, in predvsem, da se ne prehranjuje, kadar ni lačna.

Kako do bolj vitkih nog?

Če vas z vitkimi nogami ni blagoslovila že genska zasnova, jih zagotovo ne morete doseči samo s telovadbo. Enako pomembno je, da se primerno prehranjujete. Na dan pojejte pet manjših obrokov. Takoj ko vstanete, si privoščite zajtrk, po drugi strani večerjajte že dve do tri ure pred spanjem, saj telo po tem vnesene hrane ne more več koristno porabiti. Zapomnite si, da je bistvo zdravega prehranjevanja, da na dan ne zaužijete več kalorij, kot jih dejansko potrebujete, vendar da hkrati izbirate živila, ki so čim bolj bogata s hranili, brez katerih telo ne more delovati optimalno. Sladkarije naj bodo resnično samo občasna razvada.

Toda tudi zdravo prehranjevanje ne bo dovolj, če ne boste z vadbo pokurili vse odvečne maščobe. Noge bodo lepe, če se bodo videle le dolge, lepo oblikovane, napete mišice. Pomembno torej ni le, da se z vadbo ukvarjate redno; paziti je potrebno še, kakšnemu gibanju se sploh prepustite. Izberite takšnega, ki vaše mišice utrdi, vendar jih hkrati čim bolj podaljša in raztegne. Tako denimo delujejo hoja, tek, plavanje in kolesarjenje. Občasno lahko takšno vadbo popestrite še z urami joge in pilatesa, ki pa naj ne bosta edina načina gibanja. Na koncu naredite še nekaj počepov in izpadnih korakov ter se dobro raztegnite. Pred in po športnem udejstvovanju spijte dovolj vode ali hladnega nesladkanega čaja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587