Vizita.si
image (28)

Novice

Sprememba, ki je vzbudila ogromno pozornosti

S.P.
05. 03. 2013 11.18
24

Britanski mediji so se obregnili ob zadnje fotografije ameriške igralke Nikki Cox, saj so v preteklem tednu opazili nenavadne spremembe na njenem obrazu. Vse bolj polnim ustnicam so nemudoma pripisali uporabo botoksa, kar je igralka seveda zanikala, govorice pa so ostale.

Priljubljena ameriška igralka Nikki Cox je nekoč veljala za enega izmed najbolj ambicioznih svežih obrazov priljubljne televizijske serije Las Vegas, zato pa si britanski tabloid Daily Mail ni mogel kaj, da se ne bi obregnil ob njene zadnje fotografije, ki so jih v nedeljo med nakupovanjem v Malibuju uspeli posneti vztrajni paparaci. “Zvezdnice danes več skorajda ne moremo prepoznati. Če že zanemarimo dejstvo, da se je neurejena in nenaličena odpravila v javnost, pa ne moremo spregledati njenih močno zateklih ustnic ter zabuhlega obraza, ki sta v javnosti sprožila že številna ugibanja,“ so poročali.

Prepričani so, da je 34-letnica s pretirano uporabo botoksa ali pa morda celo s plastično operacijo na predelu svojih ustnic in ličnic prej škodila kot pripomogla svojemu videzu, in čeprav je treba opozoriti, da razen namigovanj ter ugibanj za podkrepitev tovrstnih trditev do danes še niso uspeli najti kakršnihkoli verodostojnih dokazov, pa se zdaj njihovemu mnenju pridružujejo še nekateri plastični kirurgi. Med njimi je tudi dr. Michael Fiorillo, ki je za spletni medij RadarOnline povedal: “Ker z igralko nikoli nisem bil v profesionalnem stiku, kar pomeni, da še ni vstopila v mojo ambulanto, lahko govorim zgolj na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj,“ je opozoril bralce.

“Pa vendar. Menim, da vsak, tudi če ni strokovnjak, lahko na njenem obrazu v obdobju zadnjih nekaj let opazi precejšnje razlike. Če primerjamo fotografije, vidimo, da so njene ustnice danes že toliko večje, da je praktično nemogoče, da bi pri tej starosti še toliko dorasle. Vsaj ne na naraven način. Glede na zadnje fotografije predvidevam, da Nikki sicer svojih ustnic ni napolnila s silikonskimi vsadki, a sveža zateklina resno opominja na nedaven proces injiciranja botoksa ali drugih polnil v predel njenega obraza,“ nadaljuje. Seveda pa tudi danes ostaja zgolj pri govoricah. Coxova je namreč te znova odločno zavrnila ter zatrdila, da praga lepotnih kirurških centrov še nikoli ni prestopila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602