Vizita.si
image (28)

Novice

Zakaj je njena sprememba dvignila toliko prahu?

S.P.
19. 03. 2013 16.01
6

Britanski mediji so se obregnili ob zadnje fotografije Lise Hochstein, na katerih je zvezdnica ponosno pokazala rezultate nekaterih plastičnih operacij. Medtem ko zvezdnica trdi, da je prestala zgolj dva različna lepotna posega, namreč ti namigujejo, da bi naj teh bilo precej več.

Zvezda ameriškega resničnostnega šova Resnične gospodinje iz Miamija zase že dolgo rada trdi, da je najboljša kreacija svojega moža – plastičnega kirurga dr. Lennyja Hochsteina. Tokrat pa je želela svoje besede še javno upravičiti. “Videti je, da je Lisa Hochstein na svoje plastično telo zares sila ponosna,“ je poročal britanski tabloid Daily Mail, ki se je v sredo obregnil ob njene zadnje fotografije. “Med modnim snemanjem, ki ga je zvezdnica pripravila kar doma, je namreč v kopalkah jasno in glasno razkrila rezultate raznovrstnih kirurških popravkov, ki jih je bila deležna. Česar pa sami ne moremo razumeti, pa je predvsem to, zakaj se je zanje sploh odločila. Že prej je bila namreč prava lepotica,“ so zapisali v nadaljevanju.

Kljub temu da v primerjavi z zdajšnjimi fotografijami in fotografijami iz obdobja njene mladosti številni mediji namigujejo na to, da naj bi 30-letnica prestala vsaj pet različnih lepotnih posegov, pa ta tudi tokrat vztraja pri svoji zgodbi. Že večkrat je namreč poudarila, da je bila deležna zgolj dveh operativnih popravkov, za vse druge spremembe pa naj bi bila zaslužna predvsem sama. “Znova vas moram razočarati. Priznam, da sta mi različna kirurga dvakrat povečala prsi, saj z rezultati prvega posega nisem bila zadovoljna, čez nekaj let pa je moj mož malce dodelal še videz mojega nosu,“ je povedala v nedavnem intervjuju za že prej omenjeni medij.

“Tukaj ne vidite posledic nikakršne liposukcije, nisem umetno oblikovala svojega trebuščka, v mojih ustnicah ni nobenih vsadkov, pa tudi veke in ličnice sem pustila pri miru. Smešno, ampak resnično – veliko ljudi misli, da sem spremenila precej več, kot pa sem v resnici. Pozabljajo, da lahko veliko naredijo že ličila, zanemariti pa ne gre niti dejstva, da sem bila vedno velika privrženka telovadbe in aktivnega življenjskega sloga,“ je še pojasnila. Svoj dan začne tako, da 30 do 40 minut teče ali kolesari v naravi, nato pa se vrne kar v domačo telovadnico, kjer pridno dviguje uteži. Kot je povedala, različne skupine mišic trenira vsaj tri dni na teden. “En dan posvetim bicepsom in tricepsom, drugega ramenom in hrbtu, druge dni pa namenim predvsem trebušnjakom in sklecam. K sreči mi zgolj tovrstno početje za zdaj še več kot zadostuje.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602