Vizita.si
Namesto gaziranih pijač in sokov pijte vodo.

Novice

Zakaj je objavila takšno fotografijo?

L.E.
31. 12. 2012 09.15
2

Nekatere zvezdnice se pritožujejo, ker jih paparaci fotografirajo na vsakem koraku, druge svoje fotografije same objavljajo skoraj vsak dan. Med zadnjimi je tudi Rita Ora.

Voda
Voda FOTO: iStockphoto

Pevka Rita Ora ima le 22 let, kar pojasnjuje, zakaj tako rada uporablja vse moderne načine komuniciranja. Ne le da se oglaša prek različnih družbenih omrežij, prek aplikacije Instagram praktično vsakodnevno objavlja svoje fotografije. Nekatere zvezdnice se pritožujejo, ker jih paparaci med drugim fotografirajo tudi, ko so v kopalkah ali s prijatelji, Rita takšne fotografije objavlja že sama. Res pa je, da bi marsikdo, ki ima tako raven trebušček, verjetno želel to deliti s preostalimi oziroma se hvaliti celemu svetu. Mlada pevka je sicer v Dubaju, kjer bo nastopila za novo leto, pred tem pa je izkoristila svoj prosti čas in se sončila ter zabavala s prijatelji, ki jih je očitno pripeljala s seboj. Prav veliko sladkih ali mastnih prazničnih dobrot očitno ni jedla, saj bi se ji sicer že poznal kakšen odvečen kilogram. To je poleg telovadbe tudi edini pravi recept za lepo postavo. Preberite si jih še nekaj.

Pijte več vode

Če pijete dovolj vode, vaše telo ne zadržuje tiste, ki je več ne potrebuje. Sliši se paradoksalno, vendar resnično prav pitje zadostne količine tekočin zmanjša videz napihnjenosti. Toda enakega učinka nimajo alkoholne, gazirane in sladkane pijače. Če vode ne marate ali ste se je naveličali, poskušajte njen okus izboljšati z dodajanjem rezin limone in limete ter celo kumare, vmešate lahko tudi listke mete. Ohladite lahko različne zeliščne čaje, veliko tekočine pa vnesete še z uživanjem sadja in zelenjave.

Uživajte več vlaknin

Izbirajte hrano, ki je bogata z vlakninami. Zaradi njene sestave jo morate namreč več časa žvečiti, kar pomeni, da je boste verjetno veliko manj pojedli. Da bi se znebili odvečne maščobe, morate namreč pojesti manj kalorij, kot jih dejansko potrebujete. Poleg tega boste po uživanju sadja, zelenjave, rjavega riža, polnozrnatih izdelkov, kaš in stročnic dlje časa ostali siti. Zavedajte se, da bo tak način hujšanja veliko učinkovitejši kot stradanje ali izpuščanje obrokov, ki bosta imela samo nasproten učinek.

Uživajte le zdrave maščobe

Da bi se znebili maščobnih blazinic, se vam ni treba povsem odreči včasih tako blagodejni mastni hrani. Pazite le, po kakšni posežete. Pripravite si ribe in belo meso, uživajte oljke, avokado in oljčno olje, po solati potresite semena, med malico grizljajte oreške. Če boste v svojo prehrano vključili tudi takšno hrano, ne boste imeli tolikšne potrebe po tisti, ki je morda okusna, toda tudi povsem nezdrava.

Izogibajte se soli in sladkorju

Če boste jedli močno soljeno in sladkano hrano, se ne boste mogli pohvaliti z lepim trebuščkom. Odločiti se boste morali torej, kaj je za vas pomembneje: uživanje ob določeni vrsti hrane ali bolj zdravo telo. Namesto soli preizkusite različna zelišča in začimbe, namesto sladkorja preizkusite umetna sladila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587