Vizita.si
image (28)

Novice

Zakaj je Paris Hilton ostala brez las?

K.B.
18. 04. 2011 09.22
10

Na ameriški spletni strani Worth 1000, kjer umetniki s fotografijami, ilustracijami in teksti tekmujejo med seboj v kreativnosti, je eden izmed umetnikov obdelal fotografije zvezdnikov in prikazal, kako bi bili videti plešasti.

Spletno stran, ki je nastala leta 2002, da bi spodbudila umetnike vsega sveta, da izkažejo svojo kreativnost, sta ustvarila Avi Muchnick in Israel Derdik ter jo poimenovala po starem izreku, ki pravi, da je fotografija vredna več kot tisoč besed (a picture is worth a thousand words). Prav toliko pa so vredne tudi zgornje fotografije, s katerimi je umetnik želel pokazati, da je tudi plešavost lepa in se je ne gre sramovati, četudi je posledica bolezni, kot je na primer rak ali alopecija.

Ker pri zdravljenju in soočanju s takšnimi in drugačnimi boleznimi igrajo ključno vlogo prav zdravniki, vas pozivamo, da oddate svoj glas za svojega najljubšega POPovega zdravnika. Desetim glasovalcem bomo podelili tudi lepo nagrado.

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587