Vizita.si
"Ta obleka Julien Macdonald je naravnost prečudovita. Ampak … sem v njej vendarle videti nekoliko pretirano koščena?"

Novice

Zakaj je ta fotografija dvignila toliko prahu?

S.P.
22. 03. 2013 11.33
4

Britanski manekenki Abbey Crouch so že večkrat očitali, da naj bi bila iz meseca v mesec vitkejša in bolj koščena, tokrat pa je zaskrbljenost nad svojo postavo na Twitterju izrazila tudi sama. Ali bo upoštevala nasvete svojih oboževalcev in odpravila svojo težavo?

"Ta obleka Julien Macdonald je naravnost prečudovita. Ampak … sem v njej vendarle videti nekoliko pretirano koščena?"
"Ta obleka Julien Macdonald je naravnost prečudovita. Ampak … sem v njej vendarle videti nekoliko pretirano koščena?"FOTO: Twitter

Priljubljeni britanski manekenki in znani televizijski osebnosti Abbey Crouch, ki še danes ostaja najbolj poznana predvsem po svojem sodelovanju v drugi sezoni šova Britanski top model, so tako mediji kot tudi oboževalci že večkrat očitali, da njena vitka postava že presega meje dobrega okusa. "Že po njenem obrazu lahko vidimo, da je vse bolj shirana, izpod obleke pa molijo le še kosti. Bojimo se, da bi lahko bil njen videz posledica anoreksije ali katere druge motnje hranjenja, s čimer se nedvomno ne gre igrati. Škoda, da tega ne sprevidi tudi sama," je na primer pred nekaj meseci zapisal Daily Mail.

27-letnica se je na tovrstna namigovanja vedno ostro odzvala, češ da je s svojim telesom več kot zadovoljna in da se v svoji koži počuti naravnost fantastično. A se je v tem tednu zgodil nepričakovan preobrat. Iz neznanega razloga je namreč na stvari začela gledati precej drugače kot do zdaj, saj je v četrtek na svoji spletni strani objavila zadnjo fotografijo, pod katero je izrazila svojo zaskrbljenost. "Ta obleka Julien Macdonald je naravnost prečudovita. Ampak … sem v njej vendarle videti nekoliko pretirano koščena?" je zapisala. Pod objavo se je že kmalu vsul cel kup tako pozitivnih kot tudi negativnih komentarjev, v katerih so zvezdnici večinoma svetovali, naj bolje uravnava svojo prehrano ter da naj pazi, da bo čez dan zaužila več energije, kot je bo porabila. Le čas bo pokazal, ali bo katerega izmed koristnih nasvetov tudi sprejela.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587