Vizita.si
“Kakšno sporočilo želiš predati mladim puncam, s tem ko jim pod nos moliš te kosti, ki štrlijo iz tvojega telesa?“ so se ujezili njeni oboževalci.

Novice

Zakaj je ta fotografija tako razburkala svetovno javnost?

S.P.
29. 03. 2013 15.37
19

Britanski mediji so se obregnili ob zadnje fotografije mlade pevke Diane Vickers, ki je bila na Twitterju deležna pravega navala ogorčenja. Oboževalci ji namreč očitajo, da je zaradi njene koščene postave fotografija precej neokusna, za objavo na spletu pa tudi vse prej kot primerna.

“Kakšno sporočilo želiš predati mladim puncam, s tem ko jim pod nos moliš te kosti, ki štrlijo iz tvojega telesa?“ so se ujezili njeni oboževalci.
“Kakšno sporočilo želiš predati mladim puncam, s tem ko jim pod nos moliš te kosti, ki štrlijo iz tvojega telesa?“ so se ujezili njeni oboževalci.FOTO: Twitter

“Opazimo lahko, da v zadnjem času vse več estradnic na različnih družbenih omrežjih in spletnih straneh objavlja lastne fotografije, na katerih pa ne želijo pokazati svojega obraza, temveč želijo oboževalcem razkriti predvsem in zgolj podobo svojega izklesanega ali pa vitkega telesa, ki je v kopalkah že pripravljeno na bližajoče se poletje. Očitno je to neka nova moda,“ je svoja opažanja danes zapisal britanski tabloid Daily Mail. Obregnili so se namreč ob zadnje fotografije priljubljene britanske pevke in tekstopiske, pa tudi igralke ter modne oblikovalke Diane Vickers, ki je v letu 2008 zaslovela kot polfinalistka v priljubljenem televizijskem šovu X Factor.

Vendar pa je 21-letnica z objavo teh požela precej drugačno vrsto pozornosti, kot je pričakovala. Na Twitterju se je namreč že nekaj minut zatem vsul plaz kritik na račun njene vitke ter izredno koščene postave, ki se je številnim oboževalcem zdela precej neokusna, za objavo na spletu pa vse prej kot primerna. “Kakšno sporočilo želiš predati mladim puncam, s tem ko jim pod nos moliš te kosti, ki štrlijo iz tvojega telesa?“ se je na primer glasil eden izmed komentarjev. Spet drugi so ji očitali, da je bila še pred nekaj meseci povsem drugo dekle. “Nedolgo nazaj smo ti lahko zavidali tvojo postavo, danes pa si postala le še ena izmed shiranih zvezdnic, ki jih ne občudujemo, temveč pomilujemo,“ so se ujezili.

Sama na te kritike ni odgovorila, ji je pa v bran stopil neimenovani prijatelj, ki je za Woman's Weekly povedal naslednje: “Diana nikakor ni začela hujšati namerno, saj je bila vedno več kot zadovoljna s svojo postavo. To je pač posledica natrpanega urnika, ki se ga mora držati, če hoče ohraniti ter postopoma nadgraditi svojo vrednost ambiciozne pevke. Sicer pa vam lahko zagotovim, da nikomur ne želi škodovati in da na dan poje več kot marsikatera ne tako vitka ženska. Stres pač naredi svoje in prosim, da tega sami ne boste le še povečali.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587