Vizita.si
Blake je telovadila in se zelo pravilno prehranjevala.

Novice

Kaj jo je tako razveselilo?

L.E.
28. 06. 2012 08.08
1

24-letna igralka je svoje telo izklesala do popolnosti in na premieri svojega zadnjega filma zasenčila vse druge. Tudi vas zanima, kaj je njena skrivnost?

Blake je telovadila in se zelo pravilno prehranjevala.
Blake je telovadila in se zelo pravilno prehranjevala. FOTO: X17 Agency

Blake Lively je vedno slovela tudi po svoji lepoti, čeprav sama priznava, da nekoč ni zelo skrbela za svoje telo. “Srečo imam, da je moja presnova zelo učinkovita,“ se brani. Ker je že genetsko zelo visoka in vitka, ni veliko telovadila niti ni pazila na svojo prehrano. Tako se je naučila obnašati šele, ko je začela dobivati tudi fizično čedalje bolj zahtevne naloge in je bila prisiljena izboljšati svojo moč in gibljivost. Poiskala je pomoč znanega osebnega trenerja Bobbyja Stroma, s katerim je telovadila štirikrat tedensko. Strom pravi, da vse svoje stranke nauči naslednje: “Moja filozofija je, da morata telovadba in zdrava prehrana postati način življenja in ne le čas priprave na snemanje filma.“ Blake sodelovanje z njim vsaj na začetku zagotovo ni bilo lahko, saj sama pravi, da zelo rada kuha. “Res pa je, da uporabljam veliko svežih sestavin. Morda to pomaga?“ pravi, ko razmišlja, zakaj nikoli ni imela težav s težo.

Bobby je zanjo pripravil zelo strog režim prehranjevanja. Zjutraj si je morala privoščiti ovseno kašo, ki naj bi bila dober vir energije. Vanjo je lahko vmešala tudi nekaj svežega sadja, denimo jagodičja, in mandljevega mleka. Za kosilo in večerjo pa si je morala pripraviti solato, piščanca, purana, ribo, rjavi riž, sladki krompir ali kvinojo. Pozabiti ni smela niti na zdrave maščobe: ekstra deviško olivno olje, oreške in avokado. Preveč soli in sladkorja je bilo prepovedanih, prav tako se je morala odreči beli moki, testeninam in kruhu. Piti je morala veliko vode in jesti manjše, povsem uravnotežene obroke. Posladkala se je lahko le s sirom ali temno čokolado. Strom trdi, da je doseganje popolne postave enostavno: treba je telovaditi, nato pa uživati prehrano, ki ne vsebuje več kalorij, kot jih potrebujemo. Če je recept preprost, pa to še ne pomeni, da je lahek. Blake je upravičeno vesela, ker ji je uspelo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587