Vizita.si
image (28)

Novice

Je šla pod nož ali ne?

S.P.
03. 04. 2013 09.41
13

Po treh letih, ko so se v javnosti začela pojavljati prva namigovanja, so zdaj znova vse glasnejše govorice, da naj bi ameriška igralka Hayden Panettiere vendarle skrivaj legla pod nož. Zadnje fotografije naj bi namreč jasno pričale o veliki spremembi na predelu njenih prsi, katerih obseg naj bi bil iz leta v leto večji.

“Znana ameriška filmska in televizijska igralka, pa tudi občasna pevka in manekenka, je med velikonočnimi prazniki v rožnatih kopalkah nedvomno požela veliko pozornosti. Vendar pa so se pogledi nanjo lepili iz precej drugačnih razlogov, kot bi si želela ali pa pričakovala,“ je britanski tabloid Daily Mail v tem tednu sprožil namigovanja, da naj bi Hayden Panettiere pred kratkim naskrivaj prestala lepotno operacijo. Medtem ko se je s svojim zaročencem Vladimirjem Kličkom v nedeljo sproščeno zabavala na plaži na Floridi, so namreč paparaci opazili, da je predel njenega dekolteja veliko polnejši kot pred nekaj leti.

Govorice so se prvič začele širiti že v letu 2010, ko je 23-letnica nenadno spremembo pripisala predvsem primerni izbiri nedrčka ter dejstvu, da naj bi se v zadnjem času malce zredila, kar je posledično vplivalo tudi na obseg njenih prsi. Ker pa tokrat zadeve še ni želela komentirati, pa je za že prej omenjeni medij danes spregovoril izkušeni lepotni kirurg iz Los Angelesa, ki je ob svojem storkovnem mnenju želel ostati anonimen. “Naj povem, da zvezdnice sam nisem nikoli operiral. Vse moje besede temeljijo na principu dolgoletnih izkušenj in izurjenega očesa, saj sem v svoji karieri opravil že nešteto povečanj prsi, srečal pa sem se tudi že z ženskami, ki so bile žrtve prave lepotne polomije,“ je pojasnil najprej.

“Za začetek lahko vidimo, da je prostor v sredini med njenima dojkama nekoliko večji kot običajno, vmes pa je nastala celo neposrečena vdolbina, ki bi nedvomno lahko kazala na ponesrečen poseg. Četudi bi se zgolj zredila, kot trdi sama, na njeni dojki to ne bi vplivalo v taki meri, da bi iz košarice A prešla na košarico C. Če že, pa ti nikakor ne bi mogli biti tako enakomerni,“ nadaljuje. “Da sploh ne govorimo o precej nenavadni obliki njenih prsi, ki bi lahko kazala na to, da se vsadki še niso dobro prilagodili. Čeprav sama to strogo zanika, sem tako skoraj trdno prepričan, da tukaj ne gre več zgolj za govorice. Sprememba je očitna, celo za nekoga, ki ni strokovno podkovan. Fotografije preprosto govorijo zase.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602