Vizita.si
image (28)

Novice

Zakaj sta ti dve fotografiji dvignili toliko prahu?

S.P.
04. 03. 2013 13.08
12

Britanski mediji so se obregnili ob staro fotografijo priljubljene pevke Adele, ki razkriva, kakšna je bila zvezdnica, preden je postala slavna. Številni menijo, da je takšne skorajda ne bi prepoznali, sama pa je na spremembo več kot ponosna.

Na letošnji podelitvi oskarjev so bile vse oči uprte tudi v eno najuspešnejših pevk tega časa Adele, ki je znova navdušila z brezhibnim videzom. Že dolgo ni skrivnost, da se lahko 24-letnica pohvali s prečudovito porcelanasto poltjo ter nekoliko polnejšo ženstveno postavo, ki ji zares odlično pristoji, vendar pa britanski mediji ugotavljajo, da ni bilo vedno tako. V javnost so pricurljale kar šest let stare fotografije, na katerih pa zvezdnice po njihovih besedah skorajda ne bi mogli prepoznati.

“Dejstvo je, da nisem vedno tako skrbela zase in za svoje zdravje, kot to počnem danes,“ je pevka nemudoma odgovorila na sedanje dogodke. “Bila sem popolnoma drug človek, tako telesno kot tudi osebnostno, saj te slava v neki meri zagotovo spremeni. Nekoč se nisem obremenjevala s tem, kakšna se bom odpravila od doma, danes pa moj dom vse pogosteje preplavljajo najboljši umetniki ličenja ter priznani stilisti, saj moram paziti na neki 'status', ki me je izstrelil med zvezde in po katerem me ljudje poznajo. Pa kljub vsemu brez skrbi – pod to krinko sem še vedno tista stara, preprosta Adele, ki ostaja zvesta sama sebi,“ nadaljuje.

“Če pustimo vse prisotne strokovnjake ob strani, naj povem, da sem za največjo spremembo zaslužna predvsem sama,“ je želela poudariti. “Ko sem zaslovela in slišala par krepkih na račun odvečne telesne teže, sem se odločila, da bom po dolgih letih končno poskrbela za svoje zdravje. Nehala sem kaditi, meso sem nadomestila s svežo zelenjavo, v svoj življenjski slog pa sem vpeljala tudi veliko športne aktivnosti v obliki teka in pilatesa, kar me je naravnost osvobodilo. Kilogrami se topijo, moja koža je vse bolj prožna, počutje pa izvrstno.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587