Vizita.si
image (28)

Novice

Zakaj trenutno cel svet primerja ti dve fotografiji?

L.E.
28. 02. 2013 09.43
56

Odgovor je preprosto neverjeten. Prva fotografija je bila posneta pred petnajstimi leti, druga nedavno. Toda kakršna koli razlika je praktično neopazna. Carmen je obakrat videti odlično.

Carmen Electra je zaslovela s sodelovanjem v priljubljeni televizijski nadaljevanki Obalna straža. Takrat je dan za dnem snemala v kultnih rdečih kopalkah, zaradi česar je moralo biti njeno telo čim bolj popolno. Toda igralka, ki je svojo kariero začela kot plesalka in je od mladih let trenirala kot balerina, je bila takrat dvajsetletnica in zaradi hitrejše presnove je bilo postavo veliko lažje vzdrževati vitko. Danes ima Carmen 40 let, toda še vedno si očitno lahko nadene iste kopalke, kot jih je nosila, ko je bila precej mlajša.

Za revijo InTouch se je igralka zopet fotografirala v rdečih kopalkah, ki jih je nosila, ko je snemala Obalno stražo. Ko so svetovni mediji fotografijo primerjali s tisto, ki je bila posneta, ko je imela Carmen 25 let, pa so morali vsi po vrsti priznati, da kakšne razlike preprosto ni mogoče videti. Le kaj je njena skrivnost, zaradi katere ji je uspelo zaustaviti staranje? Zvezdnica pravi, da je njena skrivnost zelo preprosta. "Še vedno se držim discipline, ki sem se je naučila kot balerina," trdi. To pomeni, da trikrat tedensko telovadi in se pravilno prehranjuje. Izogiba se enostavnim ogljikovim hidratom in nasičenim maščobam. Namesto tega posega po pustem mesu, morski hrani in zelenjavi. Še vedno rada pleše, zato se udeležuje različnih s plesom obarvanih kardiovadb, poleg tega ob lepem vremenu teče, pogosto hodi na sprehode. "Danes se počutim bolje, kot sem se, ko sem imela 25 let," prizna reviji. Najprej se je njihovi ideji, da jo fotografirajo v rdečih kopalkah upirala, in sicer ravno zaradi tega, ker je bila sama pri sebi prepričana, da bo videti veliko slabše. "Toda takoj, ko sem si jih nadela, sem se počutila odlično. Tudi fotografije so izpadle milijonkrat boljše, kot sem si predstavljala." Celo Carmen ima torej trenutke, ko dvomi o sebi, zato je bralcem svetovala, da sami do sebe niso tako zahtevni. "Če živite zdravo in se nato pregrešite, ne bodite nesrečni," svetuje. "Počasi se vrnite v svoj ritem, spet telovadite in se prehranjujte zdravo. Tudi sama denimo kdaj sploh nimam časa za telovadbo. Takrat preprosto poskušam jesti še malo bolj zdravo in tako v svojem življenju vzpostaviti nekakšno ravnotežje."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (56)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587