Vizita.si
"Zvezdnica je shujšala do te mere, da na njenem telesu praktično ni več zapeljivih oblin, tudi predel njenega trebuha je precej koščen, s čimer pa se nima ravno pohvaliti. Prej je bila veliko lepša, tudi zapeljivejša."

Novice

Zakaj trenutno vsi primerjajo ti dve fotografiji?

S.P.
30. 04. 2013 13.44
4

Zlobni jeziki so se znova spravili nad britansko pevko Jessie J, ki ji očitajo, da je zaradi pretiranega hujšanja slab vzor mladim. Pa je njena postava res že tako koščena ali mediji vendarle malce pretiravajo?

"Zvezdnica je shujšala do te mere, da na njenem telesu praktično ni več zapeljivih oblin, tudi predel njenega trebuha je precej koščen, s čimer pa se nima ravno pohvaliti. Prej je bila veliko lepša, tudi zapeljivejša."
"Zvezdnica je shujšala do te mere, da na njenem telesu praktično ni več zapeljivih oblin, tudi predel njenega trebuha je precej koščen, s čimer pa se nima ravno pohvaliti. Prej je bila veliko lepša, tudi zapeljivejša."FOTO: Twitter

Priljubljena britanska pevka in tekstopiska Jessie J, ki trenutno navdušuje s svojim glasbenim prvencem Silver lining, je znova postala tarča zlobnih jezikov. Potem ko so ji pred dobrim mesecem dni očitali, da naj bi si zgolj zaradi samopromocije dala pobriti lase, so se zdaj obregnili še ob njeno postavo, ki naj bi bila že tako koščena, da so jo nesramno označili za slab medijski vzor.

25-letnica je namreč na Twitterju objavila nekaj svojih fotografij, na katerih se je po več tednih hujšanja želela pohvaliti s svojo preoblikovano, zdravo in mišičasto postavo, kar pa so kritiki obrnili v povsem drugo smer. "Tukaj ni nič lepega niti zdravega. Zvezdnica je shujšala do te mere, da na njenem telesu praktično ni več zapeljivih oblin, tudi predel njenega trebuha je precej koščen, s čimer pa se nima ravno pohvaliti. Prej je bila veliko lepša, tudi zapeljivejša," so prepričani svetovni mediji.

Vse to pa je temnolasko precej ujezilo. Nemudoma je ovrgla govorice, češ da njen osnovni namen ni bil shujšati, temveč predvsem preoblikovati, učvrstiti in izpopolniti svojo nekoliko ohlapno postavo. Pri tem naj bi ji pomagal trening z lastno telesno težo, ki je sestavljen iz različnih preprostih ritmičnih vaj, ki zahtevajo obilico gibanja, brez da bi pri tem uporabljali kakršno koli opremo ali napravo. Osnovni namen tako ostaja povečati telesno težo in prožnost telesa s pomočjo lastne telesne teže, ki pripomore k ustvarjanju upora.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602