Vizita.si
image (28)

Novice

Paparaci niso verjeli svojim očem ...

S.P.
05. 07. 2013 07.57
14

Paparaci, ki so priljubljeni zvezdnici skrivaj sledili na počitnice, so bili naravnost šokirani ob pogledu na njeno vse vitkejšo postavo. Kaj menite, je bila zapeljivejša prej, ko je imela nekaj oblin, ali zdaj, ko je malce bolj koščena?

Millie Mackintosh, zvezda večkrat nagrajene resničnostne serije Made in Chelsea, je svojo zaobljubo, da bo do poroke odpravila vse odvečne kilograme, očitno vzela zelo resno. Morda celo preveč zagreto, poroča DailyMail. Paparaci, ki so 23-letnici skrivaj sledili na Ibizo, kjer trenutno dopustuje s svojim zaročencom Stephenom Mandersonom, so bili namreč neprijetno presenečeni, ko so v sredo na objektiv ujeli njeno vitko in koščeno postavo, na kateri se iz tedna v teden zdi manj oblin, še opaža britanski tabloid.

Vse se je začelo z željo, da bi problematične dele le nekoliko utrdila, a očitno s hujšanjem kar ne more prenehati. “Skrb vzbujajoče fotografije dokazujejo, da je močno pretiravala. Nekoč, ko je bilo na njenem telesu še kaj oblin, je bila veliko zapeljivejša kot danes, ko lahko že na daleč vidimo vse več kosti. Millie, bolje kakšen kilogram več, kot pa premalo,“ so se ob njen ozek pas obregnili tuji mediji. Ali bo zvezdnica morda zašla predaleč, so ugibali že pred meseci, ko je v pičlih 2 tednih izgubila večino telesne teže. “Že res, da so rezultati izjemni, a je do teh prišla v prekratkem času. Nekaj tednov je za kaj takšnega absolutno premalo,“ so jo svarili.

Hujšati je začela po nasvetu nutricionistke Madeleine Shaw, ki ji je svetovala, da se začetek odpove sladkarijam ter drugim škodljivim razvadam, ki najbolj vplivajo na naše zdravje – cigarete, alkohol, čezmerna uporaba soli, kava in nasičene maščobe. “Razstrupljanje telesa je pravi način za dosego hitrih ter učinkovitih rezultatov,“ je nedavno zapisala na Twitterju. A je pred tem dobro vedeti, da razstrupljanje ni enako postu, ki ga zdravniki ne priporočajo. Ta lahko namreč močno obremeni organizem, uniči prebavo ter povzroči pomanjkanje ključnih snovi, ki jih moramo za normalno delovanje dnevno zagotoviti telesu. Namesto tega se raje izogibajte mastnim omakam, sladkim pijačam in kaloričnim sladicam ali prigrizkom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602